Artikel top billede

Columbus maner AX-alarm til jorden

Flere Dynamics AX-forhandlere gjorde klar med fingrene på alarmknappen, da Microsoft meddelte en ny salgsmodel for AX-licenser tidligere på måneden. Columbus har dog endnu ikke trykket på knappen.

Selvom der under Microsofts partnerkonference i Toronto tidligere på måneden gik rygter om, at den nye licensmodel for Dynamics AX ville ramme danske Columbus hårdt, er administrerende direktør Thomas Honoré ikke bekymret, da CRN forstyrrer ham midt i sommerferien.

"Vi synes, det er positivt, at Microsoft har valgt at indlemme Dynamics-produkterne i sin normale kanal. Og vi tror faktisk på, at det vil give rigtig meget til hele økosystemet, fordi der nu er flere, der taler om Dynamics," fortæller Thomas Honoré over telefonen, hvortil han forklarer:

"Microsoft har rigtig mange kunder, som bruger deres teknologier. Med den her ændring bliver det lettere for nogle af de kunder at købe Dynamics. Og selvom kunderne køber licensen et andet sted, skal de stadig brugen nogen til at implementere systemet. Det er her, Columbus kommer på banen."

Da Columbus er en konsulentvirksomhed, der har specialiseret sig i Dynamics-produkter som det berørte AX, mener Thomas Honoré, at de tabte licensindtægter sagtens kan hentes på sparet salgsarbejde og firmaets spidskompetence.

"Vores forretning er at implementere og tilrette Dynamics, så det fungerer i vores kunders virksomheder. Så hvis Microsoft kan få flere til at investere i Dynamics med den nye licensmodel, synes vi bare, det er positivt for Columbus," siger Thomas Honoré, som da heller ikke har varslet børsen.

Columbus er en børsnoteret virksomhed og er derfor forpligtet til at udsende en børsmeddelelse, hvis nye forhold vil påvirke forretningen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere