Smukfest lokker med festival-app, drinks-robot og gratis Wi-Fi

Smukfest i Skanderborg har udskiftet sit trykte program med en festival-app og lokker med gratis Wi-Fi på hele festival-området.

I de kommende dage forventes mindst 50.000 festivalgæster at besøge Danmarks Smukkeste Fest i Skanderborg. De får ikke længere udleveret et trykt program. Festivalen har valgt at afskaffe programmet og bruge printbudgettet til en ny mobil-app, der foruden spilletider og nyheder også giver mulighed for at finde vennerne via et kort, der er integreret med Facebook.

"Vi har gjort festivalen både grønnere og sjovere ved at gå all in på vores app og webside. Sidste år havde vi 38.000 downloads ud af festivalens 48.000 gæster, og i år regner vi med at nå op på over 44.000 downloads," siger Nils Håkonson, der er ansvarlig for festivalens it.

Blandt de mere usædvanlige funktioner i festival-app'en er også muligheden for at styre en vindmølle direkte fra sin smartphone. Desuden kan man springe køen over i baren ved at bestille drikkevarerne fra en drinksrobot.

Sidste år havde festivalen 4.000 samtidige brugere i peak-perioder, og i år forventer man, at antallet af samtidige brugere i perioder vil nå op på 6.000.

Nu skulle man tro, at de mange festivalgæster og den mobile app vil udgøre en stor belastning for teleselskabernes 3G-netværk, hvor man kunne risikere problemer i perioder med stor datatrafik. Men festivalen gør alt for at få gæsterne over på sit eget trådløse netværk, der er opbygget med hjælp fra Cisco og NetDesign.

Der er installeret 100 trådløse access-points, 38 switche og to controllere, som styrer trafikken.

"Netværket svarer til det, man normalt ser i en større virksomhed og er inspireret af de erfaringer, Cisco har gjort sig eksempelvis i forbindelse med netværksløsninger til OL i London," siger Carsten Videcrantz, der er chef for virksomhedsløsninger hos Cisco Danmark.

Festivalens Wi-Fi er gratis at benytte for gæsterne. Det trådløse netværk skal give en mere stabil netforbindelse under de store koncerter, hvor mange uploader billeder og videoer, end hvis gæsterne anvendte mobilnettet.

Smukfest holdes den 8.-12. august i bøgeskoven i Skanderborg.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Bredbåndspuljen lukker for ansøgninger til midnat: Her er alt du skal vide om bredbåndspuljen på 98,5 millioner kroner
Det er ved at være sidste chance, hvis du skal have del i statens 98,5 millioner kroner, der er øremærket til at sikre lynhurtigt bredbånd landets udkantsområder. Computerworld giver dig her den fulde guide til, hvordan du søger, og hvor stor bredbåndspuljens virkning har været indtil videre.
Computerworld
TDC ruller gratis fiber ud til 5.100 danske husstande - se adresserne her
TDC går i gang med at udruller fiber til tusindvis af danske husstande i Odens, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Se hvor TDC’s gravemaskiner kommer forbi med tilbud om gratis fiber-opkobling.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Fem måder at sikre dine medarbejdere på hjemmekontoret
Gennem de seneste år har arbejde hjemmefra vundet langt større gehør, selv i relativt traditionelt indstillede virksomheder, og med Covid-19 blev det i perioder en uomgængelig del af hverdagen. Men alt tyder på, at et langt mere fleksibelt arbejdsliv er kommet for at blive, også når corona slipper sit greb. Hjemme er medarbejderne – og i særdeleshed de systemer og data, de har adgang til – imidlertid langt mere udsatte for cyberangreb end bag virksomhedens firewall og andre sikkerhedsforanstaltninger. På den ene side er der altså behov for let og fleksibel adgang til centrale værktøjer og en udstrakt grad af self-service. På den anden side er det helt afgørende at sikre medarbejder, data og systemer mere grundigt end hidtil – også udenfor virksomhedens eget netværk. I denne hvidbog kan du læse mere om, hvordan værktøjerne i RSA SecurID Access kan være med til at løfte opgaven.