Artikel top billede

Smukfest lokker med festival-app, drinks-robot og gratis Wi-Fi

Smukfest i Skanderborg har udskiftet sit trykte program med en festival-app og lokker med gratis Wi-Fi på hele festival-området.

I de kommende dage forventes mindst 50.000 festivalgæster at besøge Danmarks Smukkeste Fest i Skanderborg. De får ikke længere udleveret et trykt program. Festivalen har valgt at afskaffe programmet og bruge printbudgettet til en ny mobil-app, der foruden spilletider og nyheder også giver mulighed for at finde vennerne via et kort, der er integreret med Facebook.

"Vi har gjort festivalen både grønnere og sjovere ved at gå all in på vores app og webside. Sidste år havde vi 38.000 downloads ud af festivalens 48.000 gæster, og i år regner vi med at nå op på over 44.000 downloads," siger Nils Håkonson, der er ansvarlig for festivalens it.

Blandt de mere usædvanlige funktioner i festival-app'en er også muligheden for at styre en vindmølle direkte fra sin smartphone. Desuden kan man springe køen over i baren ved at bestille drikkevarerne fra en drinksrobot.

Sidste år havde festivalen 4.000 samtidige brugere i peak-perioder, og i år forventer man, at antallet af samtidige brugere i perioder vil nå op på 6.000.

Nu skulle man tro, at de mange festivalgæster og den mobile app vil udgøre en stor belastning for teleselskabernes 3G-netværk, hvor man kunne risikere problemer i perioder med stor datatrafik. Men festivalen gør alt for at få gæsterne over på sit eget trådløse netværk, der er opbygget med hjælp fra Cisco og NetDesign.

Der er installeret 100 trådløse access-points, 38 switche og to controllere, som styrer trafikken.

"Netværket svarer til det, man normalt ser i en større virksomhed og er inspireret af de erfaringer, Cisco har gjort sig eksempelvis i forbindelse med netværksløsninger til OL i London," siger Carsten Videcrantz, der er chef for virksomhedsløsninger hos Cisco Danmark.

Festivalens Wi-Fi er gratis at benytte for gæsterne. Det trådløse netværk skal give en mere stabil netforbindelse under de store koncerter, hvor mange uploader billeder og videoer, end hvis gæsterne anvendte mobilnettet.

Smukfest holdes den 8.-12. august i bøgeskoven i Skanderborg.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere