Artikel top billede

De her 4 ting skal du huske, før du sælger din iPhone

Med lanceringen af en ny iPhone-model er det højtid for at sælge brugte iPhones. Men har du mon husket det hele, før du sælger?

Du kan få et ganske klækkeligt tilskud til din nye iPhone 5, hvis du sælger din gamle telefon først. 

Men hvad skal du gøre, hvis du vil have mest muligt ud af handlen?  

1. Tjek priserne

Først må du gøre op med dig, om det kan betale sig at sælge, eller om du måske hellere vil beholde din telefon som backup eller forære den til familie eller kæreste.

I øjeblikket sælges en veholdt iPhone 4S med 16 gb hukommelse for mellem 3.000 og 4.000 kroner på dba.dk, mens den ældre iPhone 4 ofte sættes til salg for mellem 2.000 og 3.000 kroner.

Er du god til at passe på din telefon, vil du altså ofte kunne hente en stor del af udgiften for en ny iPhone ved at sælge den gamle på det rette tidspunkt.

For at få den højeste pris kan det desuden være en god idé at sælge telefonen, umiddelbart før den næste generation bliver annonceret, og så nøjes med en ældre backup-telefon frem til udgivelsesdatoen.

2. Find den gamle emballage

Du kan altid få mere for din iPhone, hvis du sælger den i original emballage og gerne med kvittering, oplader og andet udstyr.

Har du ikke den originale emballage længere, må du forberede dig på en lavere salgspris. Men til gengæld har du nu fået en lærestreg, og du kommer næppe til at smide emballagen ud, når du køber din nye telefon.

Se de to sidste trick på næste side

Så let er det at slette alt på din iPhone

3. Lav backup af dit indhold 
Sørg altid for at tage backup af indholdet på telefonen, umiddelbart før du sælger den. 

Det gør det betydeligt lettere at komme i gang med din nye iPhone, der kan gendannes med præcis det samme indhold som den gamle iPhone. 

Har du en iCloud-konto, vil der automatisk blive taget løbende backup af minimum 5 gb af dine data - og helt op til 50 gb, hvis du ønsker at betale for ekstra plads. 

Har du ikke en iCloud-konto, eller har du brug for at tage backup af mere data, end du har plads til på iCloud, kan du også tage backup via iTunes. 

Det kan du gøre ved at slutte din telefon til din computer med det medfølgende kabel, åbne iTunes, højreklikke på din telefon under enheder og vælge "sikkerhedskopier". 

4. Slet alt indhold

Du ønsker naturligvis ikke, at køberen af din telefon skal snage i dine gamle mails, sms-beskeder og billeder. 

Når du har taget backup for sidste gang, bør du derfor slutte af med at slette alt indhold på telefonen.

Det gør du ved gå ind i "indstillings-menuen", vælge "generelt", "nulstil" og herefter "slet alt indhold og indstillinger".

Læs også:
 
ComOFF: iPhone 5 er perfekt...til fotos af mad

Apples Passbook-app kan gemme på stor overraskelse

9 trick: Giv din iPhone fantastisk batteritid
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere