Artikel top billede

Microsoft forærer tablet og smartphone til alle ansatte

Alle medarbejdere hos softwaregiganten kan nu glæde sig til at modtage en ny tablet, smartphone og pc.

Microsoft forærer nu en Surface-tablet og Windows Phone 8 telefon til alle sine 94.000 ansatte i hele verden. De får også en ny arbejds-pc med Windows 8. Det melder avisen Seattle Times. Det var Microsoft-chef Steve Ballmer, der kunne annoncere gaveregnen på det årlige medarbejdermøde i Seattle i denne uge.

Pressen havde ingen adgang til forsamlingen, men nyheden om gaverne slap hurtigt ud på Twitter. Her bliver Steve Ballmer blandt andet sammenlignet med talkshow-værten Oprah Winfrey, der er kendt for at forære gaver til publikum.

Ifølge avisen kan medarbejderne selv vælge om de ønsker en desktop, laptop eller ultrabook med Windows 8 som ny arbejds-maskine. Desuden kan de frit vælge en enhed med Windows Phone 8, og de modtager desuden en tablet med Surface RT, som de kan tage med hjem.

Det er produkter, som først kommer på markedet i løbet af de næste par måneder, så gaveregnen starter først senere på året.

Både Forbes og Geekwire bekræfter også historien om gaverne til de Microsoft-ansatte. Det er kun fuldtidsansatte (de såkaldte "blue badges"), der modtager gaverne.

Ifølge rygter kommer Surface RT den 26. oktober til en pris på 199 dollar. Det er samtidig med lanceringen af Windows 8.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere