Artikel top billede

Direktører giver hinanden hånd. I midten er det Infinigates CEO Davis Martinez. Han er flankeret af Vigil-direktørerne Murray Pearce (tv) og Alex Teh (th)

Infinigate køber op

Satser på at opkøb vil hæve omsætning med en halv milliard.

Den schweizisk ejede sikkerhedsdistributør Infinigate, der er stærkt til stede i Norden, har styrket den nordeuropæiske satsning og købt aktiemajoriteten i den engelske sikkerhedsdistributør Vigil Software.

Infinigate, der i Danmark har kørt med underskud de sidste syv år, har med indlemmelsen af Vigil Software sat et større fodaftryk på Nordeuropa. 

I forvejen er virksomheden tilstede i Skandinavien (Danmark, Norge og Sverige) og i de tre tysktalende markeder Tyskland, Østrig og Schweiz.

Ingen af partnerne ønsker at oplyse prisen på Vigil Software, men Infinigate fortæller i forbindelse med købet, at det skal være med til at øge  Infigates omsætning fra omkring en milliard kroner til omkring 1,5 milliarder kroner.

Læs mere:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere