Artikel top billede

Her er en pen og et papir der elsker Evernote

En ny smart kuglepen og en legendarisk notesbog kan gøre dine kragetæer digitale.

Den digitale notesbog Evernote er blevet enormt populær i løbet af de seneste år. 

Men på trods af det er der stadigvæk mange, der foretrækker at tage deres noter i hånden.

Tilhører du denne er gruppe, er det dog ikke ensbetydende med, at du ikke også kan bruge dine notater i Evernote.

Brug en smartpen

Du kan blandt andet bruge en af virksomheden Livescribes såkaldte smartpens, der ud over at fungere som en almindelig kuglepen også lagrer dine notater digitalt og kan bruges som dikatofon. 
Livescribe har netop offentliggjort sin nyeste smartpen, der bærer navnet Sky.

Den adskiller sig fra de tidligere penne i serien ved, at du ikke længere behøver slutte den fysisk til din computer. 

I stedet kan du bruge Wi-Fi til at gemme dine notater i Evernote.

Når du først har tilsluttet pennen til dit Wi-Fi-netværk, vil alle de notater og lydoptagelser, som er lagret på pennen, blive overført løbende til din Evernote-konto. 

Kræver særligt papir

Pennen virker dog kun med notesbøger, der har en særlig slags papir.

Det særlige papir er fyldt med en række ekstremt små prikker, der bliver aflæst af et kamera på spidsen af kuglepennen. 

På den måde kan pennen lave en præcis digital gengivelse af dine notater. 

Ud over det særlige papir er Livescribes notesbøger også udstyret med en række digitale felter, som du skal trykke på, når du skal betjene pennen.

Eksempelvis når du vil lytte til en optagelse, der er gemt på diktafonen, eller når du skal indtaste passwordet til dit Wi-Fi-netværk.

Legendarisk notesbog er blevet digital

Takket være Livescribes samspil med Evernote burde det blive betydeligt lettere at holde styr på alle dine gamle notater.

Det kan især tilskrives Evernotes velfungerende søge- og tekstgenkendelses-funktion. Sidstnævnte er angiveligt så effektiv, at den også kan genkende din håndskrift. 

Evernote notesbog

Evernotes samarbejde med Livescribe er dog kun ét eksempel på, at den digitale notesbog i øjeblikket satser hårdt på at få integreret dine fysiske notater med dit digitale liv. 

For få måneder siden offentliggjorde Evernote også et samarbejde med producenten af de legendariske Moleskin-notesbøger, der betyder, at man nu kan købe en række særlige Evernote Moleskin-notesbøger. 

For at importere notaterne fra din Evernote moleskin skal du blot bruge kamera-funktionen i Evernotes smartphone og tage et billede af siden i notesbogen.

Evernote kender dimensionerne og mønstrene i notesbogen, hvilket skulle sikre, at siden bliver fremvist korrekt uden skævvridninger, og desuden øger kamerafunktionen i Evernote-app'en kontrasten på billedet og sikrer, at skygger bliver fjernet. 

Derudover følger der en række klistermærker med notesbogen, der fungerer som tags, der kan aflæses Evernote-appen. 

Den billigste Moleskine Evernote-bog koster 25 dollar, hvilket svarer til lige knap 150 kroner. Med i købet følger også et tre måneders abonnement på Evernote Premium. 

Livescribe Sky har en officiel pris på 169 dollar i den billigste udgave med 2 GB-hukommelse, og den er i danske webshops set til 1395 danske kroner. 

Læs også:

Fem gode råd: Slip for snailmail og papirbøvl  

Her er fem gode grunde til at bruge Evernote

Sådan kan du arbejde smartere med Evernote
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere