Artikel top billede

På trods af orkanen: Her er Googles nye Nexus 4-telefon

LG og Google løfter sløret for det nye Android-flagskib.

I dag skulle Google have løftet sløret for en lang række nye produkter ved et pressemøde i New York. 

Angiveligt vil menuen på pressemødet bestå af en Nexus 10-tablet samt en ny Nexus 4-telefon, der som noget nyt er produceret af LG og ikke Samsung.

Men Google er blevet tvunget til at aflyse præsentationen på grund af orkanen Sandy, der i øjeblikket hærger på den amerikanske østkyst.

LG løfter sløret

På trods af det kan LG og Google dog her til aften alligevel løfte sløret for den nye Nexus 4. 

Det sker i en pressemeddelelse, hvor af det fremgår, at telefonen vil  være tilgængelig i USA, Storbritannien, Canada, Tyskland, Frankrig, Spanien og Australien fra den 13. november.

Men LG tilføjer, at lanceringsdato og prissætningen i Norden endnu er ukendt. Ifølge det amerikanske techmedie The Verge vil den amerikanske pris dog lande på 299 dollar, hvilket svarer til knap 1800 danske kroner.

For den pris får du en telefon med en 4,7 tommer skærm og en opløsning på 1280 x 768 pixels, hvilket giver en pixeltæthed på 320 ppi. Det er omtrent samme pixeltæthed som på Apples iPhone 5, der har en tæthed på 326 ppi.

Lidt tungere end Galaxy

Den nye telefon vejer 139 gram, hvilket er omtrent det samme som Samsungs populære Galaxy S3-telefon, der har en nogenlunde tilsvarende størrelse og en vægt på 133 gram.

Nexus 4 er ligeledes en tand tykkere end de nærmeste konkurrenter. Den nye Google-telefon er 9,1 millimeter tyk, mens Samsung Galaxy måler 8,6 millimeter og iPhone 5 måler 7,6 millimeter i tykkelsen.

Bag indpakningen gemmer der sig en kraftfuld Qualcomm Snapdragon 1.5GHz processor med fire kerner.

Nexus 4 vil blive sat til salg ulåst i en udgave på 8 GB og 16 GB.

Ifølge pressemeddelelsen vil den nye telefon komme med Android 4.2 og ikke være udstyret med 4G LTE, men med 3G og HSPA+.

Læs også: 
Orkanen Sandy vælter Google-lancering

Her er dommen over Googles nye Nexus 7-tablet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere