Artikel top billede

Apple vil forvandle indpakning til dock-station

Nu forsøger Apple at få patent på en særlig indpakning, der også kan fungere som dock og lydforstærker.

Snart er det måske slut med at smide indpakningen ud, når du har købt en ny iPhone eller iPad. En patentansøgning fra Apple, der netop er blevet offentliggjort, beskriver en fleksibel indpakning, der kan forvandles til en docking-station for det produkt, den indeholder. Det har selvfølgelig den umiddelbare fordel, at der bliver mindre affald - nu har indpakningen pludselig en praktisk funktion.

Det stiller nogle krav til pakkens størrelse og vægt - og Apple har netop forsøgt at reducere størrelsen med hver ny generation af iOS-produkter.

Patentansøgningen beskriver, hvordan man vil integrere en holder i indpakningen, og der skal også være et hul til synkroniserings-kablet. Desuden skal indpakningen kunne bruges som en passiv lydforstærker.

Ifølge 9to5mac har mange brugere allerede opdaget, at de kan forvandle indpakningen til en dock med forskellige smarte tricks. Den nedenstående video viser således, hvordan en iPad Mini boks bliver forvandlet til en ganske gratis dock-station.

Patentansøgningen blev allerede indsendt i maj 2011, men først nu er den blevet kendt sammen med en række andre patenter og ansøgninger fra Apple.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere