Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Nu sletter Google alle data om dit helbred

Google har fundet grænsen for, hvilke data vi er parat til at aflevere til en søgemaskine. Nu lukker Google Health, og alle data bliver slettet.

Den 31. december er det helt slut med sundhedstjenesten Google Health. Efter denne dato bliver alle brugerdata slettet. Frem til nytår kan brugerne stadig downloade deres komplette elektroniske journal som ZIP-arkiv eller overføre den direkte til Microsoft Healthvault.

Det markerer samtidig slutpunktet for en af Googles mest ambitiøse tjenester. Den blev lanceret tilbage i 2009, da Google startede med at spørge brugerne om, hvorvidt de selv lider af den pågældende sygdom i forbindelse med bestemte medicinske søgninger.

Google Health skulle samle personlige oplysninger om brugernes helbred og kondition. I USA har det været muligt at forbinde databasen med f.eks. digitale apoteker-regninger.

Det skulle blandt andet være muligt at gemme informationer om sine sygdomme, allergier og medicin og så blive advaret om mulige vekselvirkninger.

Men Google meddelte i 2011, at man vil lukke tjenesten, og brugerne blev i stedet opfordret til at bruge andre tjenester som Healthvault.

Der kom aldrig mere end 10.000 brugere på tjenesten, og det var langt under Googles egne forventninger, som gik på millioner af brugere.

Det har været svært for Google at overbevise brugere og myndigheder om, at man skal lade en søgemaskine samle og administrere følsomme medicinske data.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.