Artikel top billede

Nu lukker Windows Live Messenger

Fra marts bliver Windows Live Messenger og Skype fusioneret til én tjeneste.

Fra den 15. marts 2013 er det slut med at bruge Windows Live Messenger. På denne dato bliver alle brugerne flyttet over til Skype, og den gamle Live Messenger bliver slukket. Det fortæller Microsoft i en mail til brugerne.

Hele meddelelsen fra Microsoft kan læses hos The Next Web. Frem til den 15. marts bliver de nuværende Live Messenger-brugere opfordret til at opgradere med et banner. Hvis man klikker på dette banner, bliver Skype installeret på computeren, og Live Messenger bliver fjernet.

Efter den 15. marts er det ikke længere muligt at logge ind med Live Messenger. Så er man nødt til at opgradere til Skype.

Allerede i november sidste år blev det officielt meddelt, at Windows Live Messenger og Skype fusionerer til én tjeneste. Microsoft har allerede integreret de to tekniske platforme.

Det startede allerede med lanceringen af Skype 6.0 til Windows og Mac i oktober sidste år, hvor man fik mulighed for at logge på Skype med sin Microsoft-konto.

Hvis man opdaterer til den seneste version af Skype, skal man blot logge sig på med sin eksisterende Live-konto for at finde alle kontakterne fra Messenger.

Det betyder så også, at Live Messenger bliver lukket i alle lande næste år undtagen Kina, hvor Microsoft fortsat vil tilbyde denne tjeneste.

Microsoft fremhæver, at integrationen med Skype giver en række fordele for Messenger-brugere, herunder understøttelse for flere platforme som iOS og Android, videosamtaler med mobiltelefoner og Facebook-kontakter, skærmdeling og gruppekald.

denne side finder man en guide til, hvordan man kan kombinere sin Live Messenger- og Skype-konto.

Live Messenger har eksisteret under dette navn siden 2005, men bygger på den ældre tjeneste MSN Messenger, der går helt tilbage til 1999.

Skype blev stiftet i 2004 af danske Janus Friis og svenske Niklas Zennström. Det blev solgt til eBay i 2005, og fem år senere blev det så købt af Microsoft for 8,5 milliarder dollar.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere