Artikel top billede

Nu lukker Windows Live Messenger

Fra marts bliver Windows Live Messenger og Skype fusioneret til én tjeneste.

Fra den 15. marts 2013 er det slut med at bruge Windows Live Messenger. På denne dato bliver alle brugerne flyttet over til Skype, og den gamle Live Messenger bliver slukket. Det fortæller Microsoft i en mail til brugerne.

Hele meddelelsen fra Microsoft kan læses hos The Next Web. Frem til den 15. marts bliver de nuværende Live Messenger-brugere opfordret til at opgradere med et banner. Hvis man klikker på dette banner, bliver Skype installeret på computeren, og Live Messenger bliver fjernet.

Efter den 15. marts er det ikke længere muligt at logge ind med Live Messenger. Så er man nødt til at opgradere til Skype.

Allerede i november sidste år blev det officielt meddelt, at Windows Live Messenger og Skype fusionerer til én tjeneste. Microsoft har allerede integreret de to tekniske platforme.

Det startede allerede med lanceringen af Skype 6.0 til Windows og Mac i oktober sidste år, hvor man fik mulighed for at logge på Skype med sin Microsoft-konto.

Hvis man opdaterer til den seneste version af Skype, skal man blot logge sig på med sin eksisterende Live-konto for at finde alle kontakterne fra Messenger.

Det betyder så også, at Live Messenger bliver lukket i alle lande næste år undtagen Kina, hvor Microsoft fortsat vil tilbyde denne tjeneste.

Microsoft fremhæver, at integrationen med Skype giver en række fordele for Messenger-brugere, herunder understøttelse for flere platforme som iOS og Android, videosamtaler med mobiltelefoner og Facebook-kontakter, skærmdeling og gruppekald.

denne side finder man en guide til, hvordan man kan kombinere sin Live Messenger- og Skype-konto.

Live Messenger har eksisteret under dette navn siden 2005, men bygger på den ældre tjeneste MSN Messenger, der går helt tilbage til 1999.

Skype blev stiftet i 2004 af danske Janus Friis og svenske Niklas Zennström. Det blev solgt til eBay i 2005, og fem år senere blev det så købt af Microsoft for 8,5 milliarder dollar.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere