Artikel top billede

Kikset bastard eller den perfekte tablet til spil? Døm selv

Flere millioner computerspillere har været med til at skabe Razer Edge, som er en pc, tablet og konsol i en samlet pakke. Den specielle maskine kører Windows 8 og vil lege med dig, dine venner og din fladskærm.

Hvordan skaber du den perfekte spillemaskine? Du spørger massevis af computerspillere til råds. 

Det mener Razer, som er kendt for at producere gamingudstyr, men som valgte at 'crowdsource' sit nyeste produkt.

Derfor har flere millioner computerspillere været med til at bestemme specifikationer og design af Razer Edge samt ikke mindst pris.

Det foregik online i Razers eget forum og via sociale medier som Facebook.

Resultatet er en maskine, der er ret svær at sætte i bås, da Razer Edge er både en pc, tablet og konsol i en samlet pakke.

Udformningen af maskinen leder tankerne hen på en tablet, men der kan tilføjes analoge styrepinde til den, så det er muligt at spille med vibrationsfeedback.

Softwaren under overfladen er Windows 8, og derfor kan den afvikle almindelige pc-spil, da hardwaren er forholdsvis kraftig.

Der sidder en Intel Core i5- eller i7-processor i maskinrummet alt efter konfiguration, og de visuelle effekter på skærmen hjælpes på vej af en grafikprocessor fra Nvidia.

Den mest højpotente udgave af Razer Edge har otte gigabyte ram og en 256 gigabyte SSD.

Ligesom en konsol kan der kobles gamepads til Razer Edge, og den kan også forbindes til fladskærmen i stuen, hvis hele familien skal samles om et spil.

Razer Edge fås i flere forskellige konfigurationer, og prisen begynder ved 999 dollar, cirka 5.700 kroner. Maskinen lanceres i første omgang kun i USA og Asien, mens vi herhjemme ikke får mulighed for at købe Razer Edge foreløbig.

Hvad synes du? Er det her fremtidens gamermaskine, eller er den alt for meget? Giv din mening til kende i kommentarfeltet.

Her følger en demonstrationsvideo af Razer Edge:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Dansk e-sportsplatform får plads i det eftertragtede Y Combinator: "Vores første mål er at nå en årlig omsætning på 100 millioner dollar"
Den nystartede danske virksomhed Gamerpay vil gøre det sikkert og nemt at handle med digitale udsmykninger i computerspillet Counter-Strike. Det er der så mange penge og tro på, at startup-virksomheden med fem danskere har fået en plads hos iværksætterskolen Y Combinator. Nu venter global ekspansion.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Whitepaper: Sådan kobler du kunstig intelligens på forskningen
Målrettet anvendelse af AI og High Performance Computing skyder genvej til indsigt i store mængder rå data og – i sidste ende – gennembrud i forskning og udviklingsarbejde.