Artikel top billede

Video: Sådan her virker Acers discount tablet-bærbar

Den er billig, den er let, og den fungerer både som tablet og Windows-bærbar. Det bedste af det hele er prisen. Se om Acer Iconia W510 er noget for dig.

Vi har de seneste par uger testet Acer Iconia W510.

Det er en såkaldt hybrid-computer, der både fungerer som almindelig skærm og som tablet.

Skærmen er 10,1 tomme, og den kan kobles sammen med en tastatur-dock. Der er både batteri i skærm og tastatur, og det giver sammenlagt cirka 18 timer. 

Prisen er under 4.500 kroner for en version med 32 gigabyte lagerplads, og så byder den på funktionalitet, som du ikke finder hos iPad.

Men ikke alt er perfekt - se hvorfor i denne videoanmeldelsen:

[video splash=107829]0ac81324-341e-5d31.mp4[/video]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere