Artikel top billede

Studerende kan stadig få billig Windows 8

Fra i dag er det slut med billige opgraderinger til Windows 8. Men Microsoft er snart klar med et særligt tilbud til studerende.

Den 31. januar sluttede det særlige opgraderingstilbud, hvor man kunne downloade en billig opgradering til Windows 8 Pro. Fra i dag bliver det dermed væsentlig dyrere at skifte til det nyeste Windows.

Indtil nu kunne man købe en opgradering til Windows 8 Pro for 229 kroner online eller en dvd for 449 kroner.

Fremover koster det 899 kroner for en opgradering til Windows 8 og 1.999 kr. for en opgradering til Windows 8 Pro.

Det betyder altså, at det er blevet næsten ti gange dyrere at opgradere til Pro-udgaven.

Men Microsoft har nu varslet en ny aktion, som retter sig mod skoleelever og studerende. De kan få en billig opgradering til Windows 8 Pro for 449 kroner.

Dette tilbud gælder allerede fra den 1. februar i USA, men ifølge denne Microsoft-blog kan det først bruges i Danmark fra den 21. februar.

Studerende kan dog maksimalt købe fem Windows-licenser om året til denne lave pris.

Ifølge Microsofts egne tal er der solgt mere end 60 millioner Windows 8 licenser siden lanceringen i oktober sidste år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere