Artikel top billede

ComOFF: Nu går der fuldkommen ged i den

Skrigende geder mikset ind i popmusik fra Robbie Williams til vores egen Rasmus Seebach hitter lige nu på nettet. Se eksempler på det besynderlige fænomen her.

Først var der Gangnam Style, så Harlem Shake og nu er det skrigende geder, som er mere hot end chilisovs med jalapeños. 

Det seneste i rækken af internetfænomener buldrer af sted, og det går især ud over popsangere.

De skrigende geder klippes nemlig ind i musikvideoer med alt fra Justin Bieber til vores egen Rasmus Seebach, og når det gøres mest delikat, virker det nærmest skræmmende naturligt.

Det er endda allerede Facebook-sider som den her til fans af den nye gede-musik, og YouTube er blevet bombarderet med skamklippede musikvideoer de seneste par dage.

Vi har fundet en håndfuld videoer frem, hvor der i bogstaveligste forstand går ged i den.

Her er det først Robbie Williams' Angels i en udgave, du formentlig aldrig har hørt før:

Fænomenet går også ud over danske kunstnere som Nephew og i denne video med Rasmus Seebach, der synger løs, mens et kor af geder hjælper til:

En af de mest populære gede-musikvideoer er med sangerinden Taylor Swift. I skrivende stund er den set næsten to millioner gange:

Hvis du har et link til en gede-musikvideo, der er værd at se, så smid et link i kommentarfeltet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.