Artikel top billede

Dansker laver hattrick på Kickstarter

Har fået brugerne til at finansiere tre projekter. Det nyeste projekt vil gøre en ende på dit kabelrod.

Det kan godt være, at crowdfunding er et nyt begreb, men for Søren Jensen har det allerede givet bonus tre gange.

Tre projekter, som han har lagt ud på portalen Kickstarter, har nu resulteret i tilstrækkelig finansiering til at sætte produkter i produktion.

Det seneste projekt, MiniCablox, har stadig ikke afsluttet sin indsamlingsfrist, men det estimerede beløb er allerede rullet ind, så MiniCablox bliver formentlig snart til et produkt både de første støtter og andre interesserede kan købe.

Cablox er en slags kabelsamler bygget op i byggeklodser, så der altid kan findes en størrelse og form, som passer til specifikke typer af kabel-kludder. Gummi-blokkene har selvklæbende bagside, så de for eksempel kan gemmes væk under skriveborde. Se billede på denne side.

MiniCablox er en videreudvikling af den lidt større Cablox.

En brille mod vinterdepression

Søren Jensen, der har oprettet Kickstarter-projektet, har tidligere haft held til at samle tilstrækkelig finansiering til to andre projekter.

Det lidt mere skæve Seqinetic, der er en brille, som sender sollys mod personen, der har brillen på. Blandt andet for at hindre vinterdepressioner. 

Det andet projekt var MinuteBot Base, som er byggeplader til at gøre det lettere at lave projekter med Legos Mindstorm.

LÆS OGSÅ

Sådan bliver den næste version af Lego Mindstorms
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Servere til finans, avanceret dataanalyse eller forskning? Få hurtigt overblik her
Få viden om nyeste muligheder for at vælge servere til understøttelse af både stabile workloads og særdeles krævende opgaver med behov for eksempelvis AI og ML og tungt træk på GPU.