Artikel top billede

Her er det nye Facebook

Facebook er klar med et nyt design. Glæd dig til større billeder og flere muligheder for at tilpasse nyhederne.

Torsdag aften dansk tid kunne Facebook præsentere sit nye design på et stort pressemøde i Silicon Valley. Den nye nyhedsfeed har større billeder og en ny struktur, som skal gøre det lettere at finde rundt i de mange opdateringer fra vennerne på Facebook.  

Historierne fra vennerne bliver præsenteret på en ny måde, og der er flere muligheder for at skræddersy det, som bliver vist på startsiden. Der er også flere informationer og mere tekst sammen med de enkelte opdateringer.

En del af inspirationen til det nye design er hentet på mobile platforme.

Foruden den normale nyhedsoversigt er der nu fire nye feeds. Den første er "Alle venner", som viser alt det indhold, som dine venner har delt. Den anden, "Billeder", viser kun delte billeder fra venner på Facebook.

Så er der "Musik", som samler alle musikrelaterede opdateringer, og den sidste er "Following", som viser nyheder fra Facebook-sider og personer, som du følger.

Facebook-stifter Mark Zuckerberg betegnede nyhedsfeed'en som "verdens bedste personaliserede avis" på pressemødet. En avis, der kun bringer de nyheder, som er relevante for dig.

Samme oplevelse på alle platforme

En anden nyhed er, at Facebook nu får det samme udseende på alle platforme, hvad enten det er en pc, smartphone eller tablet-pc.

Det betyder også, at du finder de forskellige knapper og menuer samme sted, uanset om du bruger en Facebook-app til mobilen eller web-versionen af tjenesten.

Facebook fortæller, at det nye design bliver rullet ud over de næste par uger. For de brugere, som ønsker at skifte til det nye design så hurtigt som muligt, er der adgang til at skrive sig på en venteliste.

Det nye mobile design kommer i første omgang til iPad og iPhone og lidt senere til Android-platformen.

Mark Zuckerberg har selv betegnet feed'en som en af de tre grundlæggende søjler på det sociale netværk.

De to andre er så tidslinjen og den nye Graph Search, der er udviklet af danske Lars Rasmussen. Tidslinjen kom i 2011, og mange brugere har stadig ikke adgang til Graph Search.

Facebook har ikke gennemført store ændringer i sin nyhedsfeed, siden den blev introduceret tilbage i 2006.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.