Artikel top billede

Ultratynd mobiloplader kan ligge i din pung

Fold din oplader ud.

Så er det slut med at løbe tør for strøm, fordi du har glemt opladeren til din mobiltelefon. Du har den nemlig altid med i lommen.

Det er princippet bag Chargecard, som blev lanceret sidste år som Kickstarter-projekt, og som nu er blevet produceret og ligger klar til at købe.

Chargecard er et supertyndt telefonoplader-kabel, der sammenfoldet har form som et kreditkort, så den kan gemmes væk i en almindelig tegnebog. Når den skal i brug, foldes den ud for at få et stik i begge ender. Den findes i tre forskellige udgaver med tre forskellige stik: Micro-USB, der passer til de fleste smartphones med Android, og to iPhone-versioner til enten iPhone 4 eller 5.

Selve stikket, der skal i stikkontakten, kan desværre ikke komprimeres til tegnebogs-størrelse. Så man skal enten have et el-stik i baglommen - eller oplade via andre apparaters USB-stik (fjernsyn, computere osv.).

Så tynd er den

Chargecard bruger standard USB 2.0 (3.1 amp), så man kan oplade og overføre data på samme tidspunkt. Det vil sige, at kort-opladeren burde kunne erstatte et almindeligt kabel, når man er på farten og gerne vil rejse med så få og små gadgets som muligt.

Kortet er sammenfoldet 2,54 millimeter tykt. 

Hvis man har brug for en lidt mere fleksibel oplader i samme letvægst-liga, kan vi anbefale Twig.

Chargecard koster 25 dollar (ca. 150 kroner). Kan købes her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.