Artikel top billede

Tablets skaber mere trafik end smartphones

Tablet-pc'er som iPad genererer nu mere trafik på nettet end smartphones.

Ifølge en ny undersøgelse fra Adobe har tablet-pc'er nu overhalet smartphones på nettet. Det viser en analyse af 100 mia. besøg på websider i USA, Europa og Asien. Tablet-pc'er genererer nu 8 pct. af trafikken på nettet, mens smartphones repræsenterer 7 pct. Resten kommer fra almindelige computere.

Adobe fortæller også, at forbrugerne i gennemsnit besøger 70 pct. flere websider, når de hiver tablet-pc'en frem, i forhold til smartphonen.

Det kan skyldes, at tablet-pc'en giver en bedre weboplevelse end smartphones. En tablet har typisk en skærmstørrelse på 9,7 tommer eller mere, mens de fleste smartphones har en skærm på mindre end fem tommer.

"Samtidig sidder mange efter arbejde med tablet-pc'en i sofaen og har dermed bedre tid til at surfe på nettet, end når man tjekker sin smartphone på farten," siger Malin Bodolla, marketingchef for Adobe Digital Marketing i Norden.

Allerede sidste år blev det forudsagt, at tablet-pc'er ville overhale smartphones i 2013. Faktisk blev tablet-trafikken fordoblet i 2012, og denne tendens forventes at fortsætte i dette år.

Det skal sammenlignes med, at den første rigtige tablet-pc - iPad'en - først kom på markedet for tre år siden. Den første iPhone kom i 2007.

En af de interessante tendenser i undersøgelsen er, at besøgende i webshops køber for 54 pct. mere, når de shopper med en tablet-pc, end når de bruger en smartphone. De køber også for 19 pct. mere end dem, der bruger en normal pc.

I julesæsonen var det 13,5 pct. af alle online-transaktioner, der blev gennemført med en tablet-pc.

"Man tjekker måske bankkontoen på sin smartphone, men når man shopper efter større ting som en ny sofa eller bil, vil mange bruge deres tablet-pc," siger Malin Bodolla.

Hun henviser til, at tablet-brugerne stiller større krav end smartphone-brugere til websidens design.

I Storbritannien er forskellen mellem smartphones og tablet-pc'er størst. Her er det 12,2 pct. af trafikken, der går til tablet-enheder, mens smartphones kun står for 7,4 pct.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Nu bliver det personligt: Social messaging indtager support og kundeservice
Kunder foretrækker i stigende grad at kommunikere med virksomheder på samme kanaler som de bruger i samtaler med deres venner.