Artikel top billede

Efter Linksys-køb: Belkin får dansk kontor til april

Belkin opmander i Danmark, efter at Linksys-opkøbet nu er officielt. Ciscos tidligere danske consumer-team flytter nu væk fra Cisco.

Nu er Linksys officielt en del af Belkin. I Danmark betyder det, at ventetiden er ovre siden det i januar blev annonceret, at Cisco solgte sin forbrugerforretning til Belkin..

Belkin åbner derfor nu kontor i København.

Det oplyser Jesper Dauw, der i Cisco-regi havde titlen som nordeuropæisk chef for consumer-salget. Via opkøbet er han fulgt med over i Belkin, men kan endnu ikke oplyse, hvad hans fremtidige plads bliver hos Belkin.

"Belkin er organiseret på en anden måde end Cisco. Derfor er strukturen ikke faldet helt på plads endnu," siger Jesper Dauw, der dog samtidig kraftigt antyder, at han regner med, at han fortætter i en ledende stilling i Belkin-regi.

Jesper Dauw sidder i disse dage i Belkins europæiske hovedkvarter i Holland, hvor man er ved at får puslespillet efter fusionen til at gå op.

"Vi har rasende travlt lige nu. Det er godt, at man har holdt den mængde ferie, man mente man skulle tage," konstaterer han lakonisk.

Jesper Dauw fortæller, at udmøntningen af fusionen betyder, at mange praktiske detaljer skal på plads. Blandt andet skal der flyttes en del informationer fra Cisco til Belkin.

Men nogle af de helt lavpraktiske gøremål er dog allerede på skinner. Cisco havde et consumer-team i København, som er fulgt med over i Belkin.

"Nu hvor vi ikke længere er en del af Cisco skal vi flytte. Belkin har ikke noget kontor i Danmark. Derfor skulle der gerne være etableret et nyt dansk kontor til april," konstaterer Jesper Dauw.

Ifølge Jesper Dauw er hans team glade og tilfredse med den nye situation. En detalje, der gør det nemmere, er at Belkin har valgt, at netværksprodukterne fra Belkin fremover skal sælges under Linksys-navnet, som også var det brand-navn consumer-gruppen arbejdede med i Cisco-regi.

"Det er vigtigt. Og det gør det jo nemt for os,"  konstaterer Jesper Dauw.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.