Artikel top billede

Apple-skærme svigter: Viser spøgelsesbilleder

Kunderne klager over spøgelsesbilleder og mærkelige lys-effekter i Retina-skærmene i MacBook Pro. Nu kan Apple risikere en retssag.

Der er mange problemer med Apples aktuelle MacBook Pro-modeller. Allerede kort tid efter lanceringen var der meldinger om problemer med batterier, overophedning og larmende blæsere. Nu ser det ud til, at den næste bølge af klager er på vej mod Apple. Denne gang handler det om Retina-skærmen i MacBook Pro.

Ifølge CRN.de har hundredvis af brugere klaget over skærmproblemer i Apples support-fora. De fortæller om mærkelige spøgelsesbilleder på skærmen og tågelignende lyseffekter.

Apple har ikke selv bekræftet problemerne, men meldingerne peger i én bestemt retning. Apple bruger displays fra to forskellige producenter i sine aktuelle MacBooks, Samsung og LG. Det ser ud til, at det kun er skærmpaneler fra LG, der er ramt af disse problemer.

Men selv om de mærkelige lyseffekter ikke optræder på Samsung-skærme, er der åbenbart andre problemer. Flere brugere melder om, at billedet fryser på MacBook Pro-computere med skærmpanel fra Samsung. Det kan dog også skyldes en fejl i grafikchippen. Apple har en hjælpevejledning om problemet.

Den pågældende tråd om problemer med Retina-displays i Apple Support forummet er læst mere end 400.000 gange. En løsning er endnu ikke fundet. Det ser ud til, at servicepersonalet i Apples egne butikker heller ikke er klar over, hvad de skal gøre.

Flere brugere fortæller om, at de har fået skiftet skærmen, men personalet har ikke været i stand til at oplyse, om det nye display er fra LG eller Samsung.

Nogle af brugerne oplyser, at deres MacBook er blevet byttet op til ni gange, inden de fik en funktionsdygtig model.

I Californien forbereder en gruppe af skuffede MacBook-købere nu en retssag mod Apple.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?