Artikel top billede

Apple-skærme svigter: Viser spøgelsesbilleder

Kunderne klager over spøgelsesbilleder og mærkelige lys-effekter i Retina-skærmene i MacBook Pro. Nu kan Apple risikere en retssag.

Der er mange problemer med Apples aktuelle MacBook Pro-modeller. Allerede kort tid efter lanceringen var der meldinger om problemer med batterier, overophedning og larmende blæsere. Nu ser det ud til, at den næste bølge af klager er på vej mod Apple. Denne gang handler det om Retina-skærmen i MacBook Pro.

Ifølge CRN.de har hundredvis af brugere klaget over skærmproblemer i Apples support-fora. De fortæller om mærkelige spøgelsesbilleder på skærmen og tågelignende lyseffekter.

Apple har ikke selv bekræftet problemerne, men meldingerne peger i én bestemt retning. Apple bruger displays fra to forskellige producenter i sine aktuelle MacBooks, Samsung og LG. Det ser ud til, at det kun er skærmpaneler fra LG, der er ramt af disse problemer.

Men selv om de mærkelige lyseffekter ikke optræder på Samsung-skærme, er der åbenbart andre problemer. Flere brugere melder om, at billedet fryser på MacBook Pro-computere med skærmpanel fra Samsung. Det kan dog også skyldes en fejl i grafikchippen. Apple har en hjælpevejledning om problemet.

Den pågældende tråd om problemer med Retina-displays i Apple Support forummet er læst mere end 400.000 gange. En løsning er endnu ikke fundet. Det ser ud til, at servicepersonalet i Apples egne butikker heller ikke er klar over, hvad de skal gøre.

Flere brugere fortæller om, at de har fået skiftet skærmen, men personalet har ikke været i stand til at oplyse, om det nye display er fra LG eller Samsung.

Nogle af brugerne oplyser, at deres MacBook er blevet byttet op til ni gange, inden de fik en funktionsdygtig model.

I Californien forbereder en gruppe af skuffede MacBook-købere nu en retssag mod Apple.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.