Artikel top billede

ComOFF: Drop kæresten - frakken giver en krammer

Japanere har opfundet frakke, der kan udfylde savnet efter en kæreste.

Japan er kendt for at være langt fremme i feltet, når det kommer til sundheds- og omsorgs-it som blandt andet sælen Paro til demente. Derfor kommer det egentlig heller ikke som en overraskelse, at en gruppe japanske studerende nu har opfundet "kæreste-frakken".

De studerende på Tsukuba Universitetet har lavet en frakke med indbygget kramme-mekanisme. "Kæreste-frakken" kan altså give personen, der har den på, følelsen af, at en person kærligt krammer ham bagfra ved at lade et bælte stramme til.

"Konceptet går ud på, at alle skal kunne få følelsen af at have en kæreste," siger medopfinder Hikaru Sugira.

Kærlig hvisken

Hvis konceptet i sig selv ikke lyder en smule sørgeligt, kan en ekstra lille feature måske få ynkeligt-barometeret til at ramme topskalaen.

Frakken er også koblet sammen med høretelefoner, der afspiller en kvindestemme, når frakken simulerer et kram, og for eksempel siger: "Undskyld, jeg kommer for sent".

Den kærtegnende frakke kaldes på japansk en "Riajyuu"-frakke, som oversat betyder noget i retningen af "en person, der er tilfreds med sit liv - uden for internettet".

Læs mere hos Yahoo.

Eller se frakken demonstreret her:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere