Artikel top billede

Ny Xbox klar i næste måned

Den næste Xbox bliver præsenteret den 21. maj.

Microsoft har rundsendt en invitation til et presse-arrangement den 21. maj, hvor selskabet vil præsentere den næste generation af konsollen Xbox. Der bliver mulighed for at følge arrangementet via en live-stream fra Microsofts hovedkvarter i Redmond. Streamen bliver tilgængelig på en række forskellige tjenester, herunder Xbox.com, Xbox Live, Spike og Gametrailers.

"Vi er glade for endelig at kunne trække gardinet til side og løfte sløret for, hvad vi har arbejdet på den seneste tid," lyder beskeden fra Microsoft i den kortfattede invitation.

Præsentationen starter kl. 10 om morgenen lokal tid, hvilket er kl. 19 dansk tid.

Microsoft skriver i sin invitation, at man vil dele sin vision for Xbox og give en "lille forsmag" på fremtiden med Xbox. Dermed ser det ud til, at Microsoft ikke er klar til at afsløre alle de tekniske detaljer den 21. maj.

Først 19 dage senere vil Microsoft give et fuldt indblik i hele sit lineup af spil og fortælle mere om konsollen på Electronic Entertainment Expo (E3) i Los Angeles.

Microsoft følger den samme strategi som Sony, der præsenterede sin PlayStation 4 tilbage i februar. Her valgte Sony også at holde en række detaljer tilbage - herunder konsollens endelige udseende.

Det regnes for sikkert, at den nye Xbox ligesom PS4 bruger en kombineret processor og grafikchip fra AMD. Men det er uklart, om konsollen kræver en konstant internet-forbindelse (always on), og hvorvidt Microsoft vil indbygge en ny version af sin bevægelsesstyring Kinect.

Den nuværende Xbox 360 kom på markedet i slutningen af 2005, og den sælger stadig bedre end Nintendo Wii og Sonys PlayStation 3.

Det ventes, at Sony også vil vise sin PlayStation 4 på E3-messen i juni, og dermed er der lagt op til en slåskamp mellem den næste konsol-generation.

Den store trussel mod konsollerne er ikke kun de nye billige spilmaskiner som Ouya, men også tendensen hen mod spil på mobile enheder og sociale netværk. Nintendo kom med sin nye Wii U konsol i november sidste år, men salget har været skuffende.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Stor regnskabsuge i vente: Dette skal du holde øje med, når it-giganterne aflægger regnskaber
Der er en stor regnskabsuge i vente. I de kommende dage vil Microsoft, Apple, Alphabet, Amazom og Facebook løfter sløre for deres regnskaber og forventninger til efteråret.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.