Artikel top billede

Ny Xbox klar i næste måned

Den næste Xbox bliver præsenteret den 21. maj.

Microsoft har rundsendt en invitation til et presse-arrangement den 21. maj, hvor selskabet vil præsentere den næste generation af konsollen Xbox. Der bliver mulighed for at følge arrangementet via en live-stream fra Microsofts hovedkvarter i Redmond. Streamen bliver tilgængelig på en række forskellige tjenester, herunder Xbox.com, Xbox Live, Spike og Gametrailers.

"Vi er glade for endelig at kunne trække gardinet til side og løfte sløret for, hvad vi har arbejdet på den seneste tid," lyder beskeden fra Microsoft i den kortfattede invitation.

Præsentationen starter kl. 10 om morgenen lokal tid, hvilket er kl. 19 dansk tid.

Microsoft skriver i sin invitation, at man vil dele sin vision for Xbox og give en "lille forsmag" på fremtiden med Xbox. Dermed ser det ud til, at Microsoft ikke er klar til at afsløre alle de tekniske detaljer den 21. maj.

Først 19 dage senere vil Microsoft give et fuldt indblik i hele sit lineup af spil og fortælle mere om konsollen på Electronic Entertainment Expo (E3) i Los Angeles.

Microsoft følger den samme strategi som Sony, der præsenterede sin PlayStation 4 tilbage i februar. Her valgte Sony også at holde en række detaljer tilbage - herunder konsollens endelige udseende.

Det regnes for sikkert, at den nye Xbox ligesom PS4 bruger en kombineret processor og grafikchip fra AMD. Men det er uklart, om konsollen kræver en konstant internet-forbindelse (always on), og hvorvidt Microsoft vil indbygge en ny version af sin bevægelsesstyring Kinect.

Den nuværende Xbox 360 kom på markedet i slutningen af 2005, og den sælger stadig bedre end Nintendo Wii og Sonys PlayStation 3.

Det ventes, at Sony også vil vise sin PlayStation 4 på E3-messen i juni, og dermed er der lagt op til en slåskamp mellem den næste konsol-generation.

Den store trussel mod konsollerne er ikke kun de nye billige spilmaskiner som Ouya, men også tendensen hen mod spil på mobile enheder og sociale netværk. Nintendo kom med sin nye Wii U konsol i november sidste år, men salget har været skuffende.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere