Artikel top billede

Berømte navne står bag nyt hemmeligt mobil-produkt

En stjerneliste af superiværksættere og kendisser har investeret i et nyt mystisk startup.

Hvis man skal dømme efter listen med investorer i det nystartede mobil-firma Jelly, må selskabet være på vej med et meget spændende produkt. Jelly blev startet tidligere i år af Twitter-medstifteren Biz Stone, og han har nu lagt en investor-liste ud på firmaets tumblr-blog.

Foruden penge fra investeringsfirmaer som Spark Capital og SV Angel har selskabet også fået en række individuelle investorer med om bord, der både skal hjælpe med penge og gode råd.

På listen er Jack Dorsey, der er chef for betalingsfirmaet Square, Reid Hoffman, som er stifter af LinkedIn, og Evan Williams, som har været med til at starte Blogger og Twitter.

Blandt investorerne er også den kendte U2-forsanger og aktivist Bono, den tidligere vicepræsident og miljøaktivist Al Gore, der også sidder i Apples bestyrelse, filminstruktøren Greg Yaitanes, forfatteren Steven Johnson og den afghanske it-iværksætter og aktivist Roya Mahboob.

Det store spørgsmål er så, hvad det er for et produkt, der har fået de mange kendte navne til at skyde penge i Jelly. Det skulle være sikkert, at der er tale om et produkt til smartphones og tablet-pc'er, og det kunne tyde på, at firmaet har en social mission.

"Mobile enheder har i stigende grad indtaget en central rolle i vores liv, og menneskeheden er mere forbundet end nogensinde - det skaber store muligheder. Med denne friske kapital kan Jelly hyre flere dygtige folk og fortsætte med at bygge det, som vi mener er det naturlige næste skridt i vores forbundne samfund," hedder det i bloggen.

Jelly lover, at man vil afsløre mere om sit hemmelighedsfulde produkt når man er kommet ud over den tidlige prototype-fase.

Bloggen fortæller ikke, hvor mange penge de nye investorer har skudt i selskabet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere