Artikel top billede

Giganternes kamp: Samsung Galaxy S4 er foran HTC One

Samsung Galaxy S4 fører forårets store Android-duel mod HTC One. Men den taiwanske mobil er ikke fuldkommen knockoutet.

Det er næppe nogen overraskelse, at Samsung Galaxy S4 sælger som kold fadøl til en landskamp. 

Den sydkoreanske elektronikmastodont har på en måned solgt 10 millioner eksemplarer af de nye telefon.

De foregående modeller i Galaxy-serien har også været uhyggelig populære, og der er solgt over 50 millioner S3'ere, siden mobilen kom på gaden sidste forår.

Den var dog 50 dage om at nå et salgstal på 10 millioner, så der er mere fart på den nye S4'er.

Det store spørgsmål er, om der er nogen, der kan følge med Samsung på Android-fronten.

Den mest interessante konkurrent er HTC One, der er pakket ind i aluminium, og som har fået overvejende positive anmeldelser.

Vi har tidligere anmeldt og sammenlignet One og Galaxy S4 her.

Ifølge kilder, som Wall Street Journal har talt med, er HTC One på sin første måned i butikkerne blevet solgt i cirka fem millioner eksemplarer.

Altså halvdelen af hvad Samsung har solgt af S4'eren. 

Men hvis salgstallet omkring fem millioner holder, er HTC One trods alt ikke fuldkommen knockoutet af den sydkoreanske mobil.

Der skal også tages højde for, at HTC har haft problemer med leveringen af komponenter til telefonen, og den er eksempelvis stadig ikke at finde i ret mange danske (net)butikker.

Nyheden om de mange solgte mobiler er positivt nyt for HTC, der ellers den seneste tid har været præget af uro på de interne linjer.

Flere nøglemedarbejdere har forladt firmaet, og en af dem smækkede med døren på Twitter.

Her skrev den nu forhenværende product strategy manager Eric Lin følgende:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.