Artikel top billede

Samsung Galaxy S4 bygges om for at tage bedre billeder

Er du ikke tilfreds med kameraet på din mobil? Så er løsningen måske denne specialbyggede Galaxy S4 med et 'rigtigt' kamera indbygget i ryggen.

Tag den, Nokia! 

Sådan tænker de måske i Samsung-lejren efter lanceringen af Galaxy S4 zoom. Den har taget nogle af delene fra Galaxy 4-flagskibet og kombineret det med et regulært kompaktkamera.

Dermed er hybrid-dyret en rendyrket kameramobil, som måske virker som en mavepumper på Nokia.

Det er nemlig ventet, at de friske fyre fra Finland snart er klar med en imponerende kameramobil i Lumia-serien.

På nettet har der i lang tid været rygter om, at Nokia ville tage elementer fra sin overraskende 41-megapixel kameramobil ved navn PureView 808 og overføre dem til en Windows Phone-model.

Men det er endnu ikke sket.

Derfor kan Nokia nu se på, mens Samsung soler sig i blitzlyset med Galaxy S4 zoom.

Kameraet er bygget ind i ryggen på telefonen, men det er så stort, at det buler ud og ligner et kompaktkamera. Faktisk minder det lidt om PureView 808.

Klar til september

Billeder tages i en opløsning på 16 megapixel, og der er ti gange optisk zoom.

Galaxy S4 zoom er dog ikke så godt udrustet på indholdssiden som den 'rigtige' Galaxy S4.

Processoren er langsommere, skærmen er med 4,3 tommer mindre, og der er kun otte gigabyte fast lagerplads.

Vægten er desuden steget, og Galaxy S4 er en bassemand på 208 gram.

Mobilen kører dog Android 4.2, og den har også nogle af de samme funktioner som Galaxy S4, eksempelvis S Translator, Story Album og Group Play.

Samsung har også gjort det muligt at bruge kameraet under samtaler, så der løbende kan sendes billeder til den, som man taler med.

Samsung Galaxy S4 zoom produceres i både en 3G- og en 4G-version, og prisen er henholdsvis 4.100 og 4.500 kroner. Kameramobilen er ude i butikkerne til september.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Ny skærmteknologi kan være på vej til iPhone: I fremtiden vil din skærm altid være tændt
Apple har store forventninger til den næste iPhone, der muligvis vil blive udstyret med en helt ny skærmteknologi. Selskabets leverandører har derfor fået at vide, at de skal øge produktionskapaciteten med 20 procent.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.