Artikel top billede

Microsoft-chef: Cloud-markedet skal eksplodere i år

Med Computerworld til WPC Onsdagens sidste keynote efterlod partnerne med noget at tænke over. Microsofts Kevin Turner sendte de fremmødte hjem med et stort ønske om, at flere partnerne nu vil gå i krig med at få Microsofts cloud-produkter ud på markedet.

Houston: Det var Microsofts yderst energiske og engagerede chief operating officer, Kevin Turner, der lukkede onsdagens keynote-bal ved Worldwide Partner Conference.

"Kun 22.000 partnere sælger Microsoft cloud-produkter i dag. Tak til jer," sagde han tørt og holdt en lang kunstpause.

Antallet kan lyde stort, men Microsofts partnerbase tæller godt 650.000 partnere, og Kevin Turner sagde da også, at flere burde rubbe neglene og se at komme i gang.

For at hjælpe partnerne godt i gang, gav han dem fem gode råd med på vejen.

Trods meget ligefremme og direkte formaninger til de fremmødte partnere på lægterne, var det netop Kevin Turner, der til sidst kunne forlade scenen med det absolut største bifald i ryggen.

Kevin Turner: Kom nu - kom nu
Efter Kevin Turners nøgterne konstatering, fortsatte han med at give partnerne en ordentlig peptalk.

"Kom nu, mand, hvor er alle de sidste 630.000 partnere? Hvad skal I bruge? Kom nu," spurgte han deltagerne på rækkerne.

En IDC-undersøgelse, som er sponsoreret af Microsoft, viser, at de partnere, der allerede er rykket i skyen, oplever 2,4 procent mere vækst end partnerne, som ikke er etableret i skyen endnu. Den undersøgelse blev gang på gang hevet frem under keynoten for at overbevise de fremmødte.

"Jeg vil have de sidste 630.000 her hen, det er det, jeg har brug for. Mulighederne er der. Kom nu. Jeg har brug for, at alle kommer med her, det er i år, vi skal have cloud-markedet til at eksplodere." formanede Kevin Turner.

Her er Kevin Turners fem råd

For at hjælpe partnerne lidt på vej, langede Kevin Turner fem gode råd gratis over disken.

"Start med at rulle cloud-løsningerne ud hos jer selv," sagde han og fortsatte:

"Vær proaktive. Hvis I kender produkterne selv og bruger dem dagligt, bliver I også meget bedre til at servicere og sælge,"

Derudover anbefalede han partnerne at gå direkte efter de små og mellemstore virksomheder.

"Vær aggressive, ihærdige og vis, at I kan," anbefalede han.

Læs også:

Galleri: Følg med indenfor til Microsofts største konference

Partner: Flere er i chok over ny Microsoft-strategi

Microsoft: Sådan vil vi genskabe vores forretning

Partner: Microsoft sidder tungt på big data

Microsoft-chef: Partnerne skal bare tage sig sammen og komme op i skyen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.