Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Apple-udviklere hacket

Efter flere dages tavshed har Apple netop bekræftet et brud på sikkerheden i it-gigantens iOS-udviklingscenter.

I tre dage har iOS Developer Center været nede, og nu har Apple netop bekræftet, at virksomheden er ved at undersøge et brud på sikkerheden. 

Det skriver Techcrunch.com. 

iOS-udviklere er begyndt at modtage e-mails fra Apple, og det er blevet bekræftet, at der ikke er tale om phishing, men om officielle mails fra Apple.

Ifølge mailen opdagede Apple sikkerhedsbruddet på deres udviklingscenter-servere torsdag. Selvom Apple fortæller, at data har været krypteret og sikret, advarer de stadig om, at hackere kan have fået adgang til iOS-udviklernes navne, adresser og e-mails. 

Flere tegn på misbrug   
Der har endnu ikke været nogen officielle rapporter om konti, der er blevet misbrugt, men flere ting tyder på, at informationerne allerede er blevet brugt ondsindet. 

Således skriver Techcrunch.com, at der er mange rapporter om udviklere, der har modtaget uopfordrede anmodninger om nulstilling af adgangskoder.

Apple er nu gået i gang med at opdatere deres serversoftware samt en genopbygningen af databasen, og forventer at have hjemmesiden oppe at køre igen inden længe.

Screenshot af fra Apples udviklerhjemmeside:

Læs også:
Dansk virksomhed lækker kundernes private oplysninger

Fem gode råd: Sådan undgår du at blive hacket




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere






Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.