Artikel top billede

Netplans direktør Torben Rune slipper umiddelbart for ordkrig med udbrydere, der har stiftet eget selskab i naboejendom.

Udbrydere fra kendt it-firma totalt tavse

Udbrydere fra kendt it-firma, der stiftede nyt selskab i naboejendom, vil ikke kommentere den tidligere direktørs udfald imod dem.

En verserende nabokrig er blevet afværget.

I hvert fald når det gælder ordkrig i medierne.

For tre udbrydere af Netplan, der har stiftet eget selskab i en naboejendom, har valgt for indeværende at stikke piben ind i offentligheden.

De tre stiftere af Anycom udsendte en pressemeddelelse om deres nye selskab, der blev en realitet, den dag de stoppede hos Netplan.

Hele sagen om de ellers trofaste medarbejdere, der tilsammen har været hos Netplan i næsten 14 år, affødte flere skrappe kommentarer fra Netplans direktør Torben Rune.

Du kan læse hans reaktion på "copy/paste-planen" her.

Ingen umiddelbare kommentarer

Men udbryderne har ingen kommentarer til udsagnene fra deres ex-boss.

"Jeg har ingen umiddelbare kommentarer til Torbens udmelding på CW," lyder det i en mail fra Claus Elkjær Flugt, der er direktør i det nystiftede firma Anycom.

Dermed er nabokrigen - i hvert fald i første omgang - afværget, hvad angår ordkrig i medierne.

Torben Rune har dog oplyst, at han har ladet advokater kigge på sagen.

Blandt andet har han oplyst, at de pågældende medarbejdere har klausuler, der selvsagt sætter nogle begrænsninger op.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Derfor afviser GK at betale løsesum efter stort ransomware-angreb: Dansk afdeling med 400 ansatte også berørt af hackerangreb
I forrige weekend blev den nordiske entreprenørvirksomhed GK ramt af et stort ransomware-angreb, der har berørt selskabets interne systemer og lækket personlige oplysninger. Men GK afviser på det kraftigste, at ville indlede forhandling med hackerne om frigivelse af data. "Vi anser angrebet for at være en kriminel handling og har anmeldt forholdet til politiet," oplyser GK til Computerworld.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.