Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Så er det officielt: Apple inviterer til stor lancering

Apple har sendt invitationer ud til, hvad der formodentlig er præsentationen af to nye iPhones. Se hele invitationen herunder.

Tirsdag den 10. september forventes Apple at løfte sløret for to nye iPhones. 

Den californiske virksomhed har i hvert fald netop udsendt en invitation, hvoraf det fremgår, at virksomheden inviterer medlemmerne af den amerikanske presse til en "event" i San Francisco på tirsdag i næste uge.

Som du kan se herunder, betår invitationen af en række kulørte cirkler og bærer teksten "This should brighten everyone's day."

Kulørte detaljer er lækketGennem den sidste tid er der blevet lækket en del detaljer om de nye telefoner. 

Efter alt at dømme vil vi blive præsenteret for en opdatering af den eksisterende iPhone 5, der formodentlig bliver døbt iPhone 5S, samt en ny og billigere iPhone, der forventes at få navnet iPhone 5C. 

Den nye iPhone 5S vil ifølge rygterne få et design, der er stort set identisk med den nuværende iPhone 5. Men den vil formodentlig blive udstyret med en hurtigere processor, et opgraderet kamera med bedre blitz og vil som noget nyt kunne købes i en ny farvekombination med en bagside i guld- eller champagnefarvet aluminium. 

Derudover vil iPhone 5S ifølge nogle rygter også få indbygget en fingeraftrykslæser i homeknappen.  

Billigere plastik-udgave på vej

Det helt nye medlem af iPhone-familien, iPhone 5C, vil sandsynligvis blive præsentationens højdepunkt, selv om den formodentlig vil få mere afdæmpede specifikationer samt et billigere materialevalg.

Ifølge en lang række lækkede billeder og film vil 5C-modellen få en skal af plastik i forskellige farver og et design, der umiddelbart kan minde en smule om det, som vi kender fra iPhone 3G og iPhone 3GS.

Læs også: 
Analytiker spår: Lavpris iPhone kommer allerede i år

Apple-chef: Derfor vil vi aldrig lave en billig telefon

Apple kan være på vej med en lavpris-iPhone
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.