Artikel top billede

Så er det officielt: Apple inviterer til stor lancering

Apple har sendt invitationer ud til, hvad der formodentlig er præsentationen af to nye iPhones. Se hele invitationen herunder.

Tirsdag den 10. september forventes Apple at løfte sløret for to nye iPhones. 

Den californiske virksomhed har i hvert fald netop udsendt en invitation, hvoraf det fremgår, at virksomheden inviterer medlemmerne af den amerikanske presse til en "event" i San Francisco på tirsdag i næste uge.

Som du kan se herunder, betår invitationen af en række kulørte cirkler og bærer teksten "This should brighten everyone's day."

Kulørte detaljer er lækketGennem den sidste tid er der blevet lækket en del detaljer om de nye telefoner. 

Efter alt at dømme vil vi blive præsenteret for en opdatering af den eksisterende iPhone 5, der formodentlig bliver døbt iPhone 5S, samt en ny og billigere iPhone, der forventes at få navnet iPhone 5C. 

Den nye iPhone 5S vil ifølge rygterne få et design, der er stort set identisk med den nuværende iPhone 5. Men den vil formodentlig blive udstyret med en hurtigere processor, et opgraderet kamera med bedre blitz og vil som noget nyt kunne købes i en ny farvekombination med en bagside i guld- eller champagnefarvet aluminium. 

Derudover vil iPhone 5S ifølge nogle rygter også få indbygget en fingeraftrykslæser i homeknappen.  

Billigere plastik-udgave på vej

Det helt nye medlem af iPhone-familien, iPhone 5C, vil sandsynligvis blive præsentationens højdepunkt, selv om den formodentlig vil få mere afdæmpede specifikationer samt et billigere materialevalg.

Ifølge en lang række lækkede billeder og film vil 5C-modellen få en skal af plastik i forskellige farver og et design, der umiddelbart kan minde en smule om det, som vi kender fra iPhone 3G og iPhone 3GS.

Læs også: 
Analytiker spår: Lavpris iPhone kommer allerede i år

Apple-chef: Derfor vil vi aldrig lave en billig telefon

Apple kan være på vej med en lavpris-iPhone
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere