Artikel top billede

Så er det officielt: Apple inviterer til stor lancering

Apple har sendt invitationer ud til, hvad der formodentlig er præsentationen af to nye iPhones. Se hele invitationen herunder.

Tirsdag den 10. september forventes Apple at løfte sløret for to nye iPhones. 

Den californiske virksomhed har i hvert fald netop udsendt en invitation, hvoraf det fremgår, at virksomheden inviterer medlemmerne af den amerikanske presse til en "event" i San Francisco på tirsdag i næste uge.

Som du kan se herunder, betår invitationen af en række kulørte cirkler og bærer teksten "This should brighten everyone's day."

Kulørte detaljer er lækketGennem den sidste tid er der blevet lækket en del detaljer om de nye telefoner. 

Efter alt at dømme vil vi blive præsenteret for en opdatering af den eksisterende iPhone 5, der formodentlig bliver døbt iPhone 5S, samt en ny og billigere iPhone, der forventes at få navnet iPhone 5C. 

Den nye iPhone 5S vil ifølge rygterne få et design, der er stort set identisk med den nuværende iPhone 5. Men den vil formodentlig blive udstyret med en hurtigere processor, et opgraderet kamera med bedre blitz og vil som noget nyt kunne købes i en ny farvekombination med en bagside i guld- eller champagnefarvet aluminium. 

Derudover vil iPhone 5S ifølge nogle rygter også få indbygget en fingeraftrykslæser i homeknappen.  

Billigere plastik-udgave på vej

Det helt nye medlem af iPhone-familien, iPhone 5C, vil sandsynligvis blive præsentationens højdepunkt, selv om den formodentlig vil få mere afdæmpede specifikationer samt et billigere materialevalg.

Ifølge en lang række lækkede billeder og film vil 5C-modellen få en skal af plastik i forskellige farver og et design, der umiddelbart kan minde en smule om det, som vi kender fra iPhone 3G og iPhone 3GS.

Læs også: 
Analytiker spår: Lavpris iPhone kommer allerede i år

Apple-chef: Derfor vil vi aldrig lave en billig telefon

Apple kan være på vej med en lavpris-iPhone
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere