Artikel top billede

Lækre Nexus 7 får dansk lanceringsdato og pris

Den aktuelt bedste Android-tablet er på vej til Danmark. Se her hvornår den lander - og til hvilken pris.

Da vi anmeldte den nye Nexus 7 i august 2013, kaldte vi den for den bedste Android-tablet på markedet. Og det gælder stadig.

For kombinationen af fire-kerne processor, en lysstærk 7 tommer skærm med 1.920 x 1.200 pixels, et lækkert design og den nyeste version af Android (4.3) er en vinder. Også over for iPad mini, hvis skærm stadig har samme opløsning som den allerførste iPad (1.024 x 768 pixels).

Men de danske priser manglede dengang fra både Google og deres hardwarepartner Asus. Og så selvfølgelig lanceringsdatoen.

Men nu er Asus klar med de danske priser, og de ser ud til at ligge på et fornuftigt niveau.

Du kan således få Nexus 7 Wi-Fi med 16 gigabyte hukommelse til 1.999 kroner, mens udgaven med 32 gigabyte og Wi-Fi lander på 2.299 kroner.

Til sammenligning koster en iPad mini med 16 gigabyte hukommelse 2.599 kroner, og du skal hoste op med 3.299 kroner for modellen med 32 gigabyte hukommelse.

Asus har bekræftet, at der kommer en version med 4G / LTE og Wi-Fi sidst i fjerde kvartal 2013, men kan endnu ikke sige noget om prisen.

Du kan ifølge Asus forudbestille din Nexus 7 fra i dag, men selve enheden kommer først i butikker som Expert, Bilka, Proshop, ComputerCity, Webhallen, Komplett, Dustin og Fona fra den 4. oktober 2013.

Læs også: Test af Nexus 7 fra 2013
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.