Artikel top billede

Lækre Nexus 7 får dansk lanceringsdato og pris

Den aktuelt bedste Android-tablet er på vej til Danmark. Se her hvornår den lander - og til hvilken pris.

Da vi anmeldte den nye Nexus 7 i august 2013, kaldte vi den for den bedste Android-tablet på markedet. Og det gælder stadig.

For kombinationen af fire-kerne processor, en lysstærk 7 tommer skærm med 1.920 x 1.200 pixels, et lækkert design og den nyeste version af Android (4.3) er en vinder. Også over for iPad mini, hvis skærm stadig har samme opløsning som den allerførste iPad (1.024 x 768 pixels).

Men de danske priser manglede dengang fra både Google og deres hardwarepartner Asus. Og så selvfølgelig lanceringsdatoen.

Men nu er Asus klar med de danske priser, og de ser ud til at ligge på et fornuftigt niveau.

Du kan således få Nexus 7 Wi-Fi med 16 gigabyte hukommelse til 1.999 kroner, mens udgaven med 32 gigabyte og Wi-Fi lander på 2.299 kroner.

Til sammenligning koster en iPad mini med 16 gigabyte hukommelse 2.599 kroner, og du skal hoste op med 3.299 kroner for modellen med 32 gigabyte hukommelse.

Asus har bekræftet, at der kommer en version med 4G / LTE og Wi-Fi sidst i fjerde kvartal 2013, men kan endnu ikke sige noget om prisen.

Du kan ifølge Asus forudbestille din Nexus 7 fra i dag, men selve enheden kommer først i butikker som Expert, Bilka, Proshop, ComputerCity, Webhallen, Komplett, Dustin og Fona fra den 4. oktober 2013.

Læs også: Test af Nexus 7 fra 2013
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere