Artikel top billede

Garmin Forerunner 620 (tv) og 220 (th). Begge kommer med Bluetooth - men 620 har desuden Wi-Fi, som sikrer automatisk synkronisering.

Garmins nye GPS-løbeur kender dit resultat før du når i mål

Garmins nye Forerunner løbeure har fået flere nye ekstrafunktioner. Vi er især begejstret for indikatoren, som lader dig undgå græsklipning og besøg hos svigerfamilien. Se hvordan her.

Det kan godt være, at resten af verden har fordomme om, at it-interesserede primært går med tennissokker af modehensyn. Men Computerworlds læserstatistik siger noget andet. For her er nyheder og anmeldelser af GPS-baseret løbe- og cykelgrej meget populært.

Ikke mindst Garmins Forerunner-serie, som nu er klar i to nye versioner: Forerunner 220 og 620.

Begge kommer nu med en farveskærm på én tomme - og har indbygget teknologi som lader dig måle din indsats indenfor, for eksempel på fitnesscenterets løbebånd.

Mest interessant er dog Forerunner 620, som kan forudsige dine resultater, før du når i mål - og som roser dig, når du slår nye personlige rekorder, som for eksempel din hurtigste 5 kilometer eller din hidtil længste tur.

Kombinerer du Garmin Forerunner 620 med pulsmåleren HRM-Run sensor, hjælper 620 dig ikke kun med at løbe eller gå stærkt - men kommer også med forslag til, hvor lange eventuelle hvileperioder skal være.

Lyser displayet grønt, er du klar til en ny omgang træning, hvorimod gul eller rød indikator betyder, at kroppen skal hvile lidt endnu - en funktion som i redaktionens øjne bør kunne bruges kreativt til at undgå fysisk krævende indsatser som havearbejde og besøg hos svigerfamilien.

Begge løbeure kommer med Bluetooth, så data kan flyttes til en Garmin app på din smartphone, og Forerunner 620 har desuden Wi-Fi og automatisk synkronisering af data med Garmin Connect.

Pris og tilgængelighed: Forerunner 620 og Forerunner 220 kommer i butikkerne i løbet af efteråret 2013.

Den vejledende pris for Forerunner 220 er 1.999 kroner (2.399 med RM-sensoren), mens den større Forerunner 620 lander på 3.299 kroner uden sensoren og 3.599 kroner med.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”