Artikel top billede

Garmin Forerunner 620 (tv) og 220 (th). Begge kommer med Bluetooth - men 620 har desuden Wi-Fi, som sikrer automatisk synkronisering.

Garmins nye GPS-løbeur kender dit resultat før du når i mål

Garmins nye Forerunner løbeure har fået flere nye ekstrafunktioner. Vi er især begejstret for indikatoren, som lader dig undgå græsklipning og besøg hos svigerfamilien. Se hvordan her.

Det kan godt være, at resten af verden har fordomme om, at it-interesserede primært går med tennissokker af modehensyn. Men Computerworlds læserstatistik siger noget andet. For her er nyheder og anmeldelser af GPS-baseret løbe- og cykelgrej meget populært.

Ikke mindst Garmins Forerunner-serie, som nu er klar i to nye versioner: Forerunner 220 og 620.

Begge kommer nu med en farveskærm på én tomme - og har indbygget teknologi som lader dig måle din indsats indenfor, for eksempel på fitnesscenterets løbebånd.

Mest interessant er dog Forerunner 620, som kan forudsige dine resultater, før du når i mål - og som roser dig, når du slår nye personlige rekorder, som for eksempel din hurtigste 5 kilometer eller din hidtil længste tur.

Kombinerer du Garmin Forerunner 620 med pulsmåleren HRM-Run sensor, hjælper 620 dig ikke kun med at løbe eller gå stærkt - men kommer også med forslag til, hvor lange eventuelle hvileperioder skal være.

Lyser displayet grønt, er du klar til en ny omgang træning, hvorimod gul eller rød indikator betyder, at kroppen skal hvile lidt endnu - en funktion som i redaktionens øjne bør kunne bruges kreativt til at undgå fysisk krævende indsatser som havearbejde og besøg hos svigerfamilien.

Begge løbeure kommer med Bluetooth, så data kan flyttes til en Garmin app på din smartphone, og Forerunner 620 har desuden Wi-Fi og automatisk synkronisering af data med Garmin Connect.

Pris og tilgængelighed: Forerunner 620 og Forerunner 220 kommer i butikkerne i løbet af efteråret 2013.

Den vejledende pris for Forerunner 220 er 1.999 kroner (2.399 med RM-sensoren), mens den større Forerunner 620 lander på 3.299 kroner uden sensoren og 3.599 kroner med.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere