Artikel top billede

ComOFF: Fem fantastiske GTA 5 videoer du skal se

Efter udgivelsen af Grand Theft Auto V har flere brugere optaget skøre og bizarre in-game videoer fra det populære spil. Se de bedste her.

Det hyperpopulære spil GTA V har høstet store roser både blandt spillere og anmeldere, og det skorter ikke på YouTube-matriale, som viser, hvordan spillet kan bruges og misbruges på de mest bizarre og skæve måder.
 
Vi har samlet fem af de fedeste, sjoveste og smukkeste videoer fra det ultravoldelige spil.

Her kan du blandt andet se, hvordan du i GTA V kan dø på de dummeste måder, fjollede bugs og glitches i spillemotoren, de fedeste easter-eggs, forfejlede forsøg på ekstremsporten parkour med psykopat-karakteren Trevor og endelig en super flot timelapse-video.

Spillet er det hurtigst sælgende i historien, og det formåede på udgivelsesdatoen at indtjene svimlende 4,5 milliarder kroner.

De dummeste måder at dø på

Ko, og menneske, tipping

Parkour med psykopaten Trevor

Fisketur med sur gamer

Timelapse viser GTA V-motorens smukkeste side
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere