Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

Kuk-kuk i opdateringen: Windows 8.1 giver problemer

Det er langtfra gået smertefrit for alle it-entusiaster, som i går valgte at opgradere fra Windows 8 til version 8.1. Se her hvad de har mødt af problemer.

I går klokken 13.00 frigav Microsoft Windows 8.1, som kan downloades gratis af alle, der allerede har it-produkter med Windows 8 indenbords. 

Det var en ambitiøs global lancering, hvor alle lande samtidig fik mulighed for at hente opdateringen af styresystemet.

Windows 8 har ikke i nærheden af samme antal brugere som Windows 7, men der var alligevel mange, som valgte at downloade opgraderingen på lanceringsdagen.

Det betød, at det selv med en lynhurtig internetforbindelse kunne tage timevis af få hentet opdateringen, der fylder lidt under fire gigabyte.

Og det værste var ikke altid ventetiden med at hente opdateringen: Det var de problemer, som fulgte med.

Især installationen kunne drille, og det oplevede vi også her på redaktionen, hvor vi fik meldingen:

"Et eller andet gik galt, og installationen af Windows 8.1 kan ikke udføres". Efterfulgt af muligheden for at prøve igen eller annullere forsøget på at opdatere computeren.

Og vi var ikke de eneste. På blandt andet Neowin.net er der adskillige Windows-brugere, som har oplevet det samme problem.

Der er desuden flere, som kan fortælle om, at det næsten lykkes at installere opdateringen, hvorefter de får en fejlmeddelelse, og styresystemet gendannes til Windows 8.

Stadig fejl efter preview-version

Windows 8.1 har været ude i en såkaldt preview-version i adskillige måneder, og derfor burde de værste fejl være rettet.

Det forhindrer dog ikke en hel del brugere i at påpege problemer med Windows, efter styresystemet er blevet opdateret til version 8.1.

Der er rapporter om drivere fra Logitech og især Steelseries, som volder store problemer for nogle brugere.

Samtidig er der flere meldinger om knas med AMD-grafikdrivere, og på Yahoo Answers er der en mulig løsning på problemet.

Der er også danske brugere, som er ramt af eftervirkningerne af opdateringen, og i debattråden til denne artikel fortæller en læser, at hans Asus-bærbar efter opgraderingen til Windows 8.1 nu har et problem med sine blæsere.

De kører på fuld drøn selv ved simple opgaver.

Har du oplevet problemer med at opgradere til Windows 8.1? Kommentarfeltet er åbent.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital