Artikel top billede

KMD-konkurrent bider fra sig: Vinder tre udbud

Ilter konkurrent til KMD blev opkøbt, men nu bider en anden it-virksomhed fra sig.

KMD købte tidligere i år it-virksomheden Medialogic, der agerede på arbejdsmarkedsområdet.

Men en tredje spiller meldte sig klar til at tage kampen op mod KMD.

Og nu har den tredje kombattant, Schultz Information, erobret tre kommuner via udbud.

"Ud over Ikast-Brande har også Vejle og Randers Kommuner valgt FASIT (selskabets system, red.)," udtaler Mette Kaagaard, der er administrerende direktør for Schultz Information.

Vejle og Ikast-Brande er tidligere Medialogic Workbase jobcenter, mens Randers er tidligere KMD Opera jobcenterkunde.

To ændringer om ugen

Mette Kaagaard, der tidligere har proklameret, at man er klar til at gå i flæsket på KMD, er fuld af optimisme.

"Og mange flere har vist interesse," forklarer hun i forlængelse af de vundne udbud.

Hun peger selv på sejrene som udtryk for systemets evne til hurtigt og nemt at håndtere og opdatere lovgivninger og retningslinjer.

"I dag er tempoet for forandringer for eksempelvis love meget højere end tidligere. Det kræver tit opdateringer fra dag til dag," lyder det fra direktøren.

Området er blandt andet kendetegnet ved, at sagsbehandlere skal håndtere over 20.000 sider med regler, hvor der i tilgift kommer cirka to ændringer om ugen.

Imidlertid ændrede markedet på leverandør-siden sig en del efter KMD-opkøbet af Medialogic.

Opkøbte Medialogic var i øvrigt en noget ilter konkurrent.

Blandt andet kritiserede man i skarpe vendinger KMD's gøren og laden på markedet over for de offentlige kunder. Blandt andet omkring rådgivning om udbud.

Endelig forærede Medialogic en lidt speciel gave til KMD's administrerende direktør Lars Monrad-Gylling.

Det var et glas med syltede snitflader. Læs mere om det her.

KMD: Hilser konkurrence velkommen

Direktør Karen Nielsen fra KMD mener, at konkurrencen på markedet er til stede.

"Schultz Information har i efteråret lanceret en ny løsning, og det er vores opfattelse, at vi kommer til at møde dem i markedet som en seriøs konkurrent."

"Vi har hele tiden været klar over, at vi vil opleve konkurrence på dette marked, og det hilser vi naturligvis velkomment," forklarer hun. 

Hun peger også på, at der sker "en betydelig udvikling af beskæftigelsesindsatsen, og der vil i den kommende tid være et voksede behov for nytænkning og innovation af it-understøttelsen på området".

KMD har derfor oprustet.

"At få Medialogic ind i KMD forretningen ser vi som et godt løft af vores kompetencer, og vi ser meget frem til, at vi nu sammen kan tegne en endnu mere nytænkende og effektiv it-understøttelse af arbejdsmarkedsområdet," slutter hun.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Globeteam lå i forhandlinger med flere købere inden frasalg: Aggressiv ekspansionsplan venter nu forude - har afsat 'betydeligt beløb'
Interview: Direktør for Globeteam Claus Moldow gør klar til offensiv ekspansion efter, at han, Morten Strunge Nielsen og Kirk Kapital har solgt kontrollen over det danske konsulenthus til den store norske kapitalfond Norvestor. "Pengene er afsat til organisk vækst i Danmark, men vi vil også komme til at se på opkøb," siger han.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.