Artikel top billede

Mobil med kurvet skærm reparerer sig selv

LG lancerer sin G Flex i Danmark, og det er startskuddet til en ny æra for vores mobiler. Telefonen har nemlig kurvet skærm, og så kan den reparere sig selv, når den ridses.

De seneste par år er mobilskærmene på især Android-platformen vokset hastigt, og vi nærmer os en ny æra for vores mobiler. 

Både LG og Samsung er nemlig i fuld gang med at skabe nye telefoner, der er langt mere fleksible og holdbare, end dem vi har mellem hænderne i dag.

Første skridt er mobiler med kurvede skærme, og vi har tidligere set Samsung Galaxy Round.

Næsten samtidig lancerede LG sin model G Flex, der byder på et display, som ikke er stift som et bræt. 

Mobilen er kurvet, og telefonen kan flekse. Det betyder, at der er mindre risiko for, at skærmen smadrer, når mobilen bliver bøjet en smule, eksempelvis hvis du sætter dig på den eller taber den.

Mens Galaxy Round er ude i Sydkorea og muligvis ikke dukker op herhjemme, har LG netop meldt ud, at G Flex er at finde i danske butikker i begyndelsen af det nye år.

Mobilen er set ud fra de benhårde specifikationer ikke banebrydende, og den seks tommer store skærm har 'blot' en skærmopløsning på 720 gange 1280 pixel.

Det er ikke imponerende på et display i den størrelse. Mobilen kører Android, og den har et 13 megapixel kamera, en quadcore processor og 32 gigabyte lagerplads.

Ridser forsvinder automatisk

Til gengæld har G Flex en feature, som umiddelbart virker utrolig. Telefonen kan nemlig reparere sig selv.

Hvis den får mindre ridser på bagsiden, forsvinder de automatisk efter et stykke tid. LG har lagt en demonstrationsvideo på nettet, hvor mobilen gnubbes med en metalbørste, hvorefter skaderne kort tid efter ikke længere er synlige.

Det fungerer dog kun med mindre ridser, pointerer LG, som kalder det for 'self healing'. Det skal være med til at holde mobilens udseende i topform i længere tid uden brug af et telefoncover.

Det er naturligvis altid en god idé at være ekstra skeptisk over for demonstrationsvideoer - hvem kan ikke huske Nokias fuskeri med Lumia 920?

Endnu er det ikke oplyst, hvornår præcist G Flex sættes til salg i Danmark, og hvad prisen vil være. Her er videoen, som viser den nye og anderledes telefon i aktion:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere