Artikel top billede

Mobil med kurvet skærm reparerer sig selv

LG lancerer sin G Flex i Danmark, og det er startskuddet til en ny æra for vores mobiler. Telefonen har nemlig kurvet skærm, og så kan den reparere sig selv, når den ridses.

De seneste par år er mobilskærmene på især Android-platformen vokset hastigt, og vi nærmer os en ny æra for vores mobiler. 

Både LG og Samsung er nemlig i fuld gang med at skabe nye telefoner, der er langt mere fleksible og holdbare, end dem vi har mellem hænderne i dag.

Første skridt er mobiler med kurvede skærme, og vi har tidligere set Samsung Galaxy Round.

Næsten samtidig lancerede LG sin model G Flex, der byder på et display, som ikke er stift som et bræt. 

Mobilen er kurvet, og telefonen kan flekse. Det betyder, at der er mindre risiko for, at skærmen smadrer, når mobilen bliver bøjet en smule, eksempelvis hvis du sætter dig på den eller taber den.

Mens Galaxy Round er ude i Sydkorea og muligvis ikke dukker op herhjemme, har LG netop meldt ud, at G Flex er at finde i danske butikker i begyndelsen af det nye år.

Mobilen er set ud fra de benhårde specifikationer ikke banebrydende, og den seks tommer store skærm har 'blot' en skærmopløsning på 720 gange 1280 pixel.

Det er ikke imponerende på et display i den størrelse. Mobilen kører Android, og den har et 13 megapixel kamera, en quadcore processor og 32 gigabyte lagerplads.

Ridser forsvinder automatisk

Til gengæld har G Flex en feature, som umiddelbart virker utrolig. Telefonen kan nemlig reparere sig selv.

Hvis den får mindre ridser på bagsiden, forsvinder de automatisk efter et stykke tid. LG har lagt en demonstrationsvideo på nettet, hvor mobilen gnubbes med en metalbørste, hvorefter skaderne kort tid efter ikke længere er synlige.

Det fungerer dog kun med mindre ridser, pointerer LG, som kalder det for 'self healing'. Det skal være med til at holde mobilens udseende i topform i længere tid uden brug af et telefoncover.

Det er naturligvis altid en god idé at være ekstra skeptisk over for demonstrationsvideoer - hvem kan ikke huske Nokias fuskeri med Lumia 920?

Endnu er det ikke oplyst, hvornår præcist G Flex sættes til salg i Danmark, og hvad prisen vil være. Her er videoen, som viser den nye og anderledes telefon i aktion:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?