Artikel top billede

ComOFF: Se vanvittige fotos fra Google Street View

Der er så mange mærkelige fotos på Street View. Her er et lille udvalg fra Googles korttjeneste.

Google Street View er smækfyldt med mærkelige, besynderlige og rystende billeder, der er blevet fotograferet gennem årene.

Vi har tidligere samlet nogle danske eksempler, hvor tissetrængende personer i bogstaveligste forstand er taget med bukserne nede, og en mand slæber rundt på et gevær og skuler mod Googles fotovogn.

BuzzFeed har nu samlet et lille udvalg af Street View-billeder fra andre dele af verden og klippet dem sammen til en video.

Her ses personer iført plastikhestehoveder, en mand gemt i en skraldespand, folk der angiveligt har sex og Holger fra Find Holger-bøgerne.

Selv om man kan more sig over mange af billederne, er det ikke alle, som synes, at Googles fotovogne er særlig morsomme.

Især tyskerne har været modstandere af korttjenesten, og flere hundrede tusinder har anmodet om, at deres ejendomme ikke vises på Street View.

Heller ikke den danske komiker Jan Monrad kunne se komikken i, at en fotovogn havde kørt ind på en privat vej ved hans sommerhus og taget billeder.

Det fik ham til at politianmelde Google.

Og han er ikke alene om at gå rettens vej. En franskmand har også sagsøgt Google, fordi han optræder på Street View, hvor han står i en indkørsel og tisser.

Det har måske heller ikke ligefrem hjulpet på populariteten, at Googles fotovogne 'sniffede' WiFi-data, da de kørte rundt.

Sidenhen har søgegiganten undskyldt, at der blev indsamlet kodeord, e-mails og andre private data.

Her følger BuzzFeeds video med de sjove, besynderlige og rystende fotos:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere