Artikel top billede

ComOFF: Se vanvittige fotos fra Google Street View

Der er så mange mærkelige fotos på Street View. Her er et lille udvalg fra Googles korttjeneste.

Google Street View er smækfyldt med mærkelige, besynderlige og rystende billeder, der er blevet fotograferet gennem årene.

Vi har tidligere samlet nogle danske eksempler, hvor tissetrængende personer i bogstaveligste forstand er taget med bukserne nede, og en mand slæber rundt på et gevær og skuler mod Googles fotovogn.

BuzzFeed har nu samlet et lille udvalg af Street View-billeder fra andre dele af verden og klippet dem sammen til en video.

Her ses personer iført plastikhestehoveder, en mand gemt i en skraldespand, folk der angiveligt har sex og Holger fra Find Holger-bøgerne.

Selv om man kan more sig over mange af billederne, er det ikke alle, som synes, at Googles fotovogne er særlig morsomme.

Især tyskerne har været modstandere af korttjenesten, og flere hundrede tusinder har anmodet om, at deres ejendomme ikke vises på Street View.

Heller ikke den danske komiker Jan Monrad kunne se komikken i, at en fotovogn havde kørt ind på en privat vej ved hans sommerhus og taget billeder.

Det fik ham til at politianmelde Google.

Og han er ikke alene om at gå rettens vej. En franskmand har også sagsøgt Google, fordi han optræder på Street View, hvor han står i en indkørsel og tisser.

Det har måske heller ikke ligefrem hjulpet på populariteten, at Googles fotovogne 'sniffede' WiFi-data, da de kørte rundt.

Sidenhen har søgegiganten undskyldt, at der blev indsamlet kodeord, e-mails og andre private data.

Her følger BuzzFeeds video med de sjove, besynderlige og rystende fotos:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.