Artikel top billede

Vilde planer: Din næste smartphone skal printes

Med 3D-teknologi kan det blive muligt for dig selv at designe din næste smartphone, som dernæst skal printes ud.

Kommende generationer af Motorola-telefoner kan komme til at bestå af adskillige 3D-printede dele.

Motorola Mobility satser nemlig i vid udstrækning på smartphones, der i vid udstrækning skal kunne tilrettes og designes efter den enkelte brugers ønsker.

Og her vil 3D-print komme til at spille en vigtig rolle.

Projektet kalder Motorola Mobility for 'Project Ara.'

Til at håndtere 3D-printene har Motorola Mobility netop indgået aftale med print-firmaet 3D Systems, der er langt med udviklingen af en lang række print-teknologier.

Blandt andet kan selskabet allerede i dag printe forskellige former for fødevarer. Det kan du læse mere om her: Her er fremtidens mad: Lad os printe en lækker frokost.

I 'Project Ara' er det ideen, at blandt andet telefonens 'karrosseri' skal printes efter individuelle ønsker, ligesom brugeren skal kunne tilføje forskellige features og på denne måde selv sammensætte sin telefon.

Du kan læse mere om projektet her: Google-projekt: Byg din egen smartphone.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere