Artikel top billede

Venner, jeres Bitstrips er ikke længere sjove - sådan blokerer du for dem

Er du også træt af at blive dynget til med tegneserie-striber på Facebook? Se her, hvordan du slipper af med dem.

Okay, nu har vi set dine Bitstrips.

Og ja, vi grinte alle sammen i starten. Men nu har vores news-feeds efterhånden udviklet sig til en spam-tsunami af næsten identiske tegneserier, og det er tid til at stoppe.  

Heldigvis behøver du ikke lade din irritation over de populære Facebook-tegneseriestriber gå ud over dine Facebookvenner. I stedet kan du i al diskretion vælge at blokere for tegneserierne i dit eget nyhedsfeed.

Ser du en Bitstrip, kan du blot vælge at klikke på den opadvendte vinkel ud for tegneserien og vælge "bloker alt fra Bitstrip".

I fremtiden vil du ikke modtage Bitstrips, og ingen af dine venner, der bruger Bitstrips vil nogensinde opdage det.

Det er den letteste måde.

Lav et præventivt Bitstrips-angreb

Men er der ingen Bitstrips i dit Facebook-feed i øjeblikket, kan du alligevel blokere for dem. Lad os kalde det for en slags præventiv foranstaltnig.

Du skal blot gå ind i din Facebooks kontoindstillinger, vælge blokering og under "bloker apps" skriver du Bitstrips.

Hvad er Bitstrips?

Bitstrips er en app til Facebook, smartphones og tablets, der gør det let at lave sine egne tegneserier.

Brugeren laver sin egen personlige tegneseriefigur. Hver dag kommer der nye tegneserie-striber fra Bitstrips, hvor brugeren kan indsætte sin egen figur og skrive sine egne tekster til.

Bitstrips blev skabt i 2007, men først i løbet er det sidste års tid er fundamentet til den nuværende succes skabt. Det skete, da  Bitstrips i 2012 lancerede en Facebook-app og i efteråret 2013 lancerede apps til iOS og Android.

I løbet af de seneste måneder har Bitstrip-hypen nået nye højdepunkter, og de fleste af os har sandsynligvis selv set de mange tegneserier i vores Facebook-feed.

Ifølge Techcrunch har Bitstrip fået 30 millioner nye brugere i løbet af de sidste to måneder, og tegneserie-app'en har desuden lige fået en kapitaltilførsel på 3 millioner dollar, svarende til knap 16 millioner kroner.

Læs også:
Tre gode tip: Sådan sletter du digitale fodspor på sociale medier

Sådan får du skudsikre passwords til mail og Facebook
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Stort dansk gennembrud i kvanteforskningen: Kan bane vejen for bedre kryptering og beskyttelse mod cyberangreb
Et gennembrud på Københavns Universitet kan skabe forbedrede muligheder for at udvikle nye kvantekryptografiske løsninger, der kan styrke datasikkerheden.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.