Artikel top billede

Venner, jeres Bitstrips er ikke længere sjove - sådan blokerer du for dem

Er du også træt af at blive dynget til med tegneserie-striber på Facebook? Se her, hvordan du slipper af med dem.

Okay, nu har vi set dine Bitstrips.

Og ja, vi grinte alle sammen i starten. Men nu har vores news-feeds efterhånden udviklet sig til en spam-tsunami af næsten identiske tegneserier, og det er tid til at stoppe.  

Heldigvis behøver du ikke lade din irritation over de populære Facebook-tegneseriestriber gå ud over dine Facebookvenner. I stedet kan du i al diskretion vælge at blokere for tegneserierne i dit eget nyhedsfeed.

Ser du en Bitstrip, kan du blot vælge at klikke på den opadvendte vinkel ud for tegneserien og vælge "bloker alt fra Bitstrip".

I fremtiden vil du ikke modtage Bitstrips, og ingen af dine venner, der bruger Bitstrips vil nogensinde opdage det.

Det er den letteste måde.

Lav et præventivt Bitstrips-angreb

Men er der ingen Bitstrips i dit Facebook-feed i øjeblikket, kan du alligevel blokere for dem. Lad os kalde det for en slags præventiv foranstaltnig.

Du skal blot gå ind i din Facebooks kontoindstillinger, vælge blokering og under "bloker apps" skriver du Bitstrips.

Hvad er Bitstrips?

Bitstrips er en app til Facebook, smartphones og tablets, der gør det let at lave sine egne tegneserier.

Brugeren laver sin egen personlige tegneseriefigur. Hver dag kommer der nye tegneserie-striber fra Bitstrips, hvor brugeren kan indsætte sin egen figur og skrive sine egne tekster til.

Bitstrips blev skabt i 2007, men først i løbet er det sidste års tid er fundamentet til den nuværende succes skabt. Det skete, da  Bitstrips i 2012 lancerede en Facebook-app og i efteråret 2013 lancerede apps til iOS og Android.

I løbet af de seneste måneder har Bitstrip-hypen nået nye højdepunkter, og de fleste af os har sandsynligvis selv set de mange tegneserier i vores Facebook-feed.

Ifølge Techcrunch har Bitstrip fået 30 millioner nye brugere i løbet af de sidste to måneder, og tegneserie-app'en har desuden lige fået en kapitaltilførsel på 3 millioner dollar, svarende til knap 16 millioner kroner.

Læs også:
Tre gode tip: Sådan sletter du digitale fodspor på sociale medier

Sådan får du skudsikre passwords til mail og Facebook
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere