Artikel top billede

Venner, jeres Bitstrips er ikke længere sjove - sådan blokerer du for dem

Er du også træt af at blive dynget til med tegneserie-striber på Facebook? Se her, hvordan du slipper af med dem.

Okay, nu har vi set dine Bitstrips.

Og ja, vi grinte alle sammen i starten. Men nu har vores news-feeds efterhånden udviklet sig til en spam-tsunami af næsten identiske tegneserier, og det er tid til at stoppe.  

Heldigvis behøver du ikke lade din irritation over de populære Facebook-tegneseriestriber gå ud over dine Facebookvenner. I stedet kan du i al diskretion vælge at blokere for tegneserierne i dit eget nyhedsfeed.

Ser du en Bitstrip, kan du blot vælge at klikke på den opadvendte vinkel ud for tegneserien og vælge "bloker alt fra Bitstrip".

I fremtiden vil du ikke modtage Bitstrips, og ingen af dine venner, der bruger Bitstrips vil nogensinde opdage det.

Det er den letteste måde.

Lav et præventivt Bitstrips-angreb

Men er der ingen Bitstrips i dit Facebook-feed i øjeblikket, kan du alligevel blokere for dem. Lad os kalde det for en slags præventiv foranstaltnig.

Du skal blot gå ind i din Facebooks kontoindstillinger, vælge blokering og under "bloker apps" skriver du Bitstrips.

Hvad er Bitstrips?

Bitstrips er en app til Facebook, smartphones og tablets, der gør det let at lave sine egne tegneserier.

Brugeren laver sin egen personlige tegneseriefigur. Hver dag kommer der nye tegneserie-striber fra Bitstrips, hvor brugeren kan indsætte sin egen figur og skrive sine egne tekster til.

Bitstrips blev skabt i 2007, men først i løbet er det sidste års tid er fundamentet til den nuværende succes skabt. Det skete, da  Bitstrips i 2012 lancerede en Facebook-app og i efteråret 2013 lancerede apps til iOS og Android.

I løbet af de seneste måneder har Bitstrip-hypen nået nye højdepunkter, og de fleste af os har sandsynligvis selv set de mange tegneserier i vores Facebook-feed.

Ifølge Techcrunch har Bitstrip fået 30 millioner nye brugere i løbet af de sidste to måneder, og tegneserie-app'en har desuden lige fået en kapitaltilførsel på 3 millioner dollar, svarende til knap 16 millioner kroner.

Læs også:
Tre gode tip: Sådan sletter du digitale fodspor på sociale medier

Sådan får du skudsikre passwords til mail og Facebook
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Architect - Projects

Socialpædagogernes Landsforbund

IT-forretningskonsulent
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere