Venner, jeres Bitstrips er ikke længere sjove - sådan blokerer du for dem

Er du også træt af at blive dynget til med tegneserie-striber på Facebook? Se her, hvordan du slipper af med dem.

Okay, nu har vi set dine Bitstrips.

Og ja, vi grinte alle sammen i starten. Men nu har vores news-feeds efterhånden udviklet sig til en spam-tsunami af næsten identiske tegneserier, og det er tid til at stoppe.  

Heldigvis behøver du ikke lade din irritation over de populære Facebook-tegneseriestriber gå ud over dine Facebookvenner. I stedet kan du i al diskretion vælge at blokere for tegneserierne i dit eget nyhedsfeed.

Ser du en Bitstrip, kan du blot vælge at klikke på den opadvendte vinkel ud for tegneserien og vælge "bloker alt fra Bitstrip".I fremtiden vil du ikke modtage Bitstrips, og ingen af dine venner, der bruger Bitstrips vil nogensinde opdage det.

Det er den letteste måde.

Lav et præventivt Bitstrips-angreb
Men er der ingen Bitstrips i dit Facebook-feed i øjeblikket, kan du alligevel blokere for dem. Lad os kalde det for en slags præventiv foranstaltnig.

Du skal blot gå ind i din Facebooks kontoindstillinger, vælge blokering og under "bloker apps" skriver du Bitstrips.Hvad er Bitstrips?
Bitstrips er en app til Facebook, smartphones og tablets, der gør det let at lave sine egne tegneserier.

Brugeren laver sin egen personlige tegneseriefigur. Hver dag kommer der nye tegneserie-striber fra Bitstrips, hvor brugeren kan indsætte sin egen figur og skrive sine egne tekster til.

Bitstrips blev skabt i 2007, men først i løbet er det sidste års tid er fundamentet til den nuværende succes skabt. Det skete, da  Bitstrips i 2012 lancerede en Facebook-app og i efteråret 2013 lancerede apps til iOS og Android.

I løbet af de seneste måneder har Bitstrip-hypen nået nye højdepunkter, og de fleste af os har sandsynligvis selv set de mange tegneserier i vores Facebook-feed.

Ifølge Techcrunch har Bitstrip fået 30 millioner nye brugere i løbet af de sidste to måneder, og tegneserie-app'en har desuden lige fået en kapitaltilførsel på 3 millioner dollar, svarende til knap 16 millioner kroner.Læs også:
Tre gode tip: Sådan sletter du digitale fodspor på sociale medier


Sådan får du skudsikre passwords til mail og Facebook
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
TDC trak sig fra fiberudrulning og smækkede med døren i Slagelse Kommune: Nu graver TDC igen i kommunen
Efter flere måneders stridigheder mellem TDC og Slagelse Kommune valgte teleselskabet af afblæse fiberudrulningen i byen. Nu viser det sig, at Danmarks største teleselskab igen graver fibernet ned i kommunen.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.