Artikel top billede

HP-chef holdt kun et halvt år: Vi passede bare ikke sammen

Mit temperament passede slet ikke til HP, siger nu forhenværende nordisk salgschef Christian Torp, som i stedet vil arbejde i rejsebranchen.

Jobbet som nordisk salgschef for applikationer hos it-producenten HP er igen ledigt, efter at Christian Torp efter kun et halvt år på posten har valgt at sige pænt farvel og tak.

"Jeg må bare konstatere, at mit temperament og min måde at arbejde på, nok er uforeneligt med den måde, du skal operere på for at gøre det godt i HP," siger Christian Torp til Computerworld.

Han forlod sidste år et lignende job hos Fujitsu for at kaste sig over opgaver hos HP. Det kan du læse om her.

"Jeg er en meget simpel mand, som har behov for, at man kan identificere nogle beslutningspunkter, så man kan sætte sig ned og få truffet nogle beslutninger," forklarer han videre.

Aldrig god cocktail

Konklusionen blev altså meget hurtigt, at det var slut.

"Jeg kunne konstatere, at det aldrig ville blive en god cocktail. Så jeg valgte at være tro mod mig selv og stoppe nu."

"Det er et stort ansvarsområde, som har indflydelse på mange mennesker, og derfor mener jeg ikke at det ville være ansvarligt at fortsætte," siger han.

Han har nu valgt at tage en pause fra it-branchen og har i stedet kastet sig over jobbet som direktør i hans eget rejsebureau.

Christian torp understreger, at han har stor respekt for HP som virksomhed, og at hans exit er hans helt egen beslutning.

"Jeg synes faktisk, at HP er en dygtig og god virksomhed, og det faktum, at det ikke passer til mig, synes jeg ikke berettiger til, at jeg gør mig til dommer over, hvad der er godt eller skidt."

"Jeg er sikker på, at der er andre, der vil have det som en fisk i vandet i den struktur, men det passer bare ikke til mit temperament," siger han.

Læs også:

Værre end forventet: HP varsler flere fyringer

HP efter to rædsels-år: Nu er vi på rette vej
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere