Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

HP-chef holdt kun et halvt år: Vi passede bare ikke sammen

Mit temperament passede slet ikke til HP, siger nu forhenværende nordisk salgschef Christian Torp, som i stedet vil arbejde i rejsebranchen.

Jobbet som nordisk salgschef for applikationer hos it-producenten HP er igen ledigt, efter at Christian Torp efter kun et halvt år på posten har valgt at sige pænt farvel og tak.

"Jeg må bare konstatere, at mit temperament og min måde at arbejde på, nok er uforeneligt med den måde, du skal operere på for at gøre det godt i HP," siger Christian Torp til Computerworld.

Han forlod sidste år et lignende job hos Fujitsu for at kaste sig over opgaver hos HP. Det kan du læse om her.

"Jeg er en meget simpel mand, som har behov for, at man kan identificere nogle beslutningspunkter, så man kan sætte sig ned og få truffet nogle beslutninger," forklarer han videre.

Aldrig god cocktail

Konklusionen blev altså meget hurtigt, at det var slut.

"Jeg kunne konstatere, at det aldrig ville blive en god cocktail. Så jeg valgte at være tro mod mig selv og stoppe nu."

"Det er et stort ansvarsområde, som har indflydelse på mange mennesker, og derfor mener jeg ikke at det ville være ansvarligt at fortsætte," siger han.

Han har nu valgt at tage en pause fra it-branchen og har i stedet kastet sig over jobbet som direktør i hans eget rejsebureau.

Christian torp understreger, at han har stor respekt for HP som virksomhed, og at hans exit er hans helt egen beslutning.

"Jeg synes faktisk, at HP er en dygtig og god virksomhed, og det faktum, at det ikke passer til mig, synes jeg ikke berettiger til, at jeg gør mig til dommer over, hvad der er godt eller skidt."

"Jeg er sikker på, at der er andre, der vil have det som en fisk i vandet i den struktur, men det passer bare ikke til mit temperament," siger han.

Læs også:

Værre end forventet: HP varsler flere fyringer

HP efter to rædsels-år: Nu er vi på rette vej
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Så stor er risikoen for angreb via din Salesforce Cloud
Cyberkriminelle går målrettet efter Salesforce Cloud, men kun de færreste virksomheder er opmærksomme på, at de selv har et stort ansvar for at beskytte sig – eller ved, hvordan de gør.