Artikel top billede

Tv-serie gør grin med nørder og it-guldfeberen i Silicon Valley

HBO lancerer snart tv-serie, der handler om en flok nørder, som forsøger at score kassen med en iværksætter-virksomhed. Komedie-serien tager en humoristisk svingom med livet i Silicon Valley.

De er en håndfuld introverte nørder, og de er vant til at blive hånet.

Men nu skal de vise verden, hvem der er konger.

Derfor forsøger de sig med en iværksætter-virksomhed, der udvikler en søgealgoritme.

Sådan er konceptet i en ny komedie fra HBO, der udspiller sig i Silicon Valley, hvilket også er titlen på serien.

Den tager livtag med iværksættermiljøet på den amerikanske vestkyst i området omkring San Francisco, hvor drømmen er at blive den næste tech-milliardær.

På sin hjemmeside skriver HBO, at serien handler om high-tech guldfeberen i Silicon Valley, hvor de personer, som har størst sandsynlighed for succes, samtidig er dem, som er dårligst til at håndtere den.

Det er Mike Judge, som står bag serien, og han er blandt kendt for "King of the Hill" samt "Beavis & Butthead".

Den nye serie skulle angiveligt være delvist inspireret af nogle af hans egne oplevelser, da han arbejdede i Silicon Valley i slutningen af 1980'erne.

Rigtig algoritme

Der er dog også foretaget mere nutidig research til serien, hvor Mike Judge har snuset til startup-miljøet og set massevis af TED Talks.

Ifølge Mercurynews.com har det været vigtigt for ham, at serien til en vis grad er troværdig.

Derfor arbejdede holdet bag serien sammen med studerende fra Stanford University for at skabe noget, der kunne fungere som en autentisk algoritme.

Senere blev den pitchet til rigtige ventureinvestorer for at få en forståelse for, hvilken samtale der ville opstå i sådan en sammenhæng.

Premiere på HBO Nordic

Silicon Valley er efterhånden ved at være en populær scene i fiktionens verden, og den seneste tid har tech-mekkaet været omdrejningspunkt for flere film som "The Social Network", "The Internship" og "Jobs".

Tv-serien "Silicon Valley" har premiere på streamingtjenesten HBO Nordic den 7. april, og første sæson byder på otte afsnit, der hver varer 30 minutter.

Her følger traileren for HBO's nye komedie-serie:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere