Artikel top billede

Nye rygter: Nu kommer Googles eget lækre smartwatch - se planerne her

Google på trapperne med splinternyt smartwatch. Se her, hvornår det rammer butikkerne.

Smartwatches er 2014's helt store samtaleemne inden for gadget-verdenen.

Samsung har netop lanceret sin Gear 2, Sony fremviser sin Smartband til Mobile World Congress, og rygterne kører evindeligt om Apples - måske - kommende smartwatch, og nu fortæller amerikanske Cnet, at Google er på vej med et smartwatch.

På samme måde som Google tidligere har gjort det med sine Nexus-modeller, vil Google stå for at designe og udføre softwaredelen af uret, mens produktionen af hardwaren vil blive overdraget til en producent - i dette tilfælde LG, der tidligere har produceret de to succestelefoner Nexus 4 og 5.

Google vil ifølge Cnet fremvise de første billeder af det nye smartwatch til marts, mens de første fysiske eksemplarer af apparatet vil blive præsenteret på Googles årlige I/O Conference til juni.

En potentiel guldgrubbe
Grunden til at så mange producenter går efter smartwatch-tendensen er, at det kan vise sig at være en potentiel guldgrube.

Wearables, smartwatches og udstyr som Google Glasses estimeres til at vill have en markedsværdi på over 120 milliarder kroner i 2018.

Endnu har salget af wearables dog ikke været prangende. Sony har været på markedet et stykke tid, men har ikke haft det store salg, og salget af Samsungs Galaxy Gear har heller ikke været imponerende.

De fleste klagepunkter ligger på, at urene er for store og tunge, eller at de simpelthen ikke har nok funktioner.

Hvordan og om Google vil bryde den negative trend er uvist, men Cnet beskriver i hvert fald, at Googles ur vil indeholde Google Now, Googles stemmekontrollerede søgefunktion der også styrer Google Glasses, der har alle Googles søgefunktioner lige ved hånden.

Googles Smartwatch skulle eftersigende komme til at fungere til en stor del af enheder, som sælges igennem Googles egen Play Store.

Læs også:

Se her hvad Google arbejder på i 2014

Trenden du ikke slipper for: It-produkterne klæber til kroppen

Sådan ser den nye hær af supergadgets ud

Prøvekørt: Sådan virker Samsungs nye ur - Galaxy Gear

De fedeste smartphone-ure til din sommerferie
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Nuuday og Telenor vinder kæmpe teleaftaler til det offentlige til en værdi af 1,8 milliarder kroner
SKI har udnævnt vinderne af de to tele- og dataaftaler 50.48 og 02.08, der udgør omkring 14 procent af det samlede offentlige telemarked.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.