Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

Nye rygter: Nu kommer Googles eget lækre smartwatch - se planerne her

Google på trapperne med splinternyt smartwatch. Se her, hvornår det rammer butikkerne.

Smartwatches er 2014's helt store samtaleemne inden for gadget-verdenen.

Samsung har netop lanceret sin Gear 2, Sony fremviser sin Smartband til Mobile World Congress, og rygterne kører evindeligt om Apples - måske - kommende smartwatch, og nu fortæller amerikanske Cnet, at Google er på vej med et smartwatch.

På samme måde som Google tidligere har gjort det med sine Nexus-modeller, vil Google stå for at designe og udføre softwaredelen af uret, mens produktionen af hardwaren vil blive overdraget til en producent - i dette tilfælde LG, der tidligere har produceret de to succestelefoner Nexus 4 og 5.

Google vil ifølge Cnet fremvise de første billeder af det nye smartwatch til marts, mens de første fysiske eksemplarer af apparatet vil blive præsenteret på Googles årlige I/O Conference til juni.

En potentiel guldgrubbe
Grunden til at så mange producenter går efter smartwatch-tendensen er, at det kan vise sig at være en potentiel guldgrube.

Wearables, smartwatches og udstyr som Google Glasses estimeres til at vill have en markedsværdi på over 120 milliarder kroner i 2018.

Endnu har salget af wearables dog ikke været prangende. Sony har været på markedet et stykke tid, men har ikke haft det store salg, og salget af Samsungs Galaxy Gear har heller ikke været imponerende.

De fleste klagepunkter ligger på, at urene er for store og tunge, eller at de simpelthen ikke har nok funktioner.

Hvordan og om Google vil bryde den negative trend er uvist, men Cnet beskriver i hvert fald, at Googles ur vil indeholde Google Now, Googles stemmekontrollerede søgefunktion der også styrer Google Glasses, der har alle Googles søgefunktioner lige ved hånden.

Googles Smartwatch skulle eftersigende komme til at fungere til en stor del af enheder, som sælges igennem Googles egen Play Store.

Læs også:

Se her hvad Google arbejder på i 2014

Trenden du ikke slipper for: It-produkterne klæber til kroppen

Sådan ser den nye hær af supergadgets ud

Prøvekørt: Sådan virker Samsungs nye ur - Galaxy Gear

De fedeste smartphone-ure til din sommerferie
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital