Artikel top billede

Masser af plads: Ny harddisk fra WD på seks terabyte

Western digital kommer nu med en ny harddisk i WD Red-serien på hele seks terabyte beregnet til NAS og målrettet mellemstore- og større virksomheder.

Western Digital har offentliggjort en ny version af selskabets Red-serie af SATA-drev, som har op til seks terabyte lagerplads.

Også en version på fem terabyte er blevet lanceret fra og med i dag. Løsningen fra Western Digital er rettet mod hjemmet og til mindre virksomheder som bruger NAS-systemer.

Diskene understøtter op til otte NAS-porte, og er fra WD's side kompabilitetstestet med de førende NAS-systemer.

Samtidig kommer Western Digital også med en opdatering af selskabets NAS-software NASware 3.0, som skulle forbedre ydeevnen.

Også en Pro-version
Derudover introducerer Western Digital også WD Red Pro NAS-harddiske til mellemstore og større virksomheder. WD Red Pro-linjen fås i størrelserne to og fire terabyte og kan understøtte op imod 16 NAS-porte, hvilket ifølge Western Digital selv er ideel for mellemstore og større virksomheder.

Begge harddiske kan allerede købes på det danske marked fra i dag, hvor den nye og voldsomme seks terabyte-version koster omkring 2.200 kroner på nettet.

Western Digital lancerede sidste år Red-serien, som er specielt rettet mod NAS-server, og dengang tog vi et kig på Red-serien mod Seagates harddiske, ligesom vi også har testet NAS-servere her på Computerworld. Blandt andet tilbage i januar, hvor vi kiggede på Synology 1813+

Læs også: Ny teknologi giver større og hurtigere SSD-diske fra Samsung

Læs også: Derfor er Samsungs nye SSD en mindre revolution

Læs også: Harddisk-ekspert: [b]SSD-disken går en meget hård fremtid i møde[/b]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere