Artikel top billede

Masser af plads: Ny harddisk fra WD på seks terabyte

Western digital kommer nu med en ny harddisk i WD Red-serien på hele seks terabyte beregnet til NAS og målrettet mellemstore- og større virksomheder.

Western Digital har offentliggjort en ny version af selskabets Red-serie af SATA-drev, som har op til seks terabyte lagerplads.

Også en version på fem terabyte er blevet lanceret fra og med i dag. Løsningen fra Western Digital er rettet mod hjemmet og til mindre virksomheder som bruger NAS-systemer.

Diskene understøtter op til otte NAS-porte, og er fra WD's side kompabilitetstestet med de førende NAS-systemer.

Samtidig kommer Western Digital også med en opdatering af selskabets NAS-software NASware 3.0, som skulle forbedre ydeevnen.

Også en Pro-version
Derudover introducerer Western Digital også WD Red Pro NAS-harddiske til mellemstore og større virksomheder. WD Red Pro-linjen fås i størrelserne to og fire terabyte og kan understøtte op imod 16 NAS-porte, hvilket ifølge Western Digital selv er ideel for mellemstore og større virksomheder.

Begge harddiske kan allerede købes på det danske marked fra i dag, hvor den nye og voldsomme seks terabyte-version koster omkring 2.200 kroner på nettet.

Western Digital lancerede sidste år Red-serien, som er specielt rettet mod NAS-server, og dengang tog vi et kig på Red-serien mod Seagates harddiske, ligesom vi også har testet NAS-servere her på Computerworld. Blandt andet tilbage i januar, hvor vi kiggede på Synology 1813+

Læs også: Ny teknologi giver større og hurtigere SSD-diske fra Samsung

Læs også: Derfor er Samsungs nye SSD en mindre revolution

Læs også: Harddisk-ekspert: [b]SSD-disken går en meget hård fremtid i møde[/b]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere