Artikel top billede

Note 4-mobil formentlig på vej fra Samsung

Samsung har sendt presseinvitationer ud, som klart antyder, at der vil blive præsenteret en ny Note 4 på IFA-messen.

En ny Note 4-mobil fra Samsung er på vej. Det tyder det i hvert fald på, hvis man nærstuderer den nyeste presseinvitation fra det koreanske firma, som blandt andre de amerikanske medier har modtaget.

Med teksten "Note the date" og stylus-hjulet fra de tidligere Note-enheder kan der vist ikke være meget tvivl om, at en Note 4 er på vej.

Sidste års Note 3, som var en stor succes for Samsung, blev lanceret ved netop IFA i Berlin sidste år og Note 2 igen året før. IFA er Europas største elektronikmesse, en pendant til CES i Las Vegas, og der forventes en stor række lanceringer af nye produkter.

Den 3. september bliver den vist frem, og "unpacked"-eventet vil kunne ses på Samsungs egen YouTube-kanal live.

Stor succes med Note-serien
Sidst Samsung havde en "Unpacked-event", som de kalder deres lanceringsfremvisninger, var til World Mobile Congress tilbage i februar, da Samsungs Galaxy S5 og Gear 2 sammen med Gear Fit blev lanceret.

Note 3 har været et af Samsungs bedst sælgende produkter i 2013, hvor de solgte over 10 millioner enheder alene på de første to måneder efter lanceringen af den 5,7 tommer store telefon.

Det forventes at Note 4 får en AMOLED-skærm ligesom både Tab S og Galaxy S5, og at opløsningen vil nærme sig 1440 x 2560 - altså en pixeltæthed på over 500.

Samtidig formodes det, at Note 4 får den nyeste Snapdragon 805-processor, eller deres egen Exynos-processor, alt efter om den er amerikansk eller asiatisk/europæisk.

Læs også: 

Test: Samsung-tablet er tynd, lækker og har en fantastisk skærm

Test: Samsung Galaxy Note 3 mod HTC One Max i giganternes kamp

Verdenspremiere: Samsung klar med sin første Tizen-telefon




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere