Artikel top billede

Note 4-mobil formentlig på vej fra Samsung

Samsung har sendt presseinvitationer ud, som klart antyder, at der vil blive præsenteret en ny Note 4 på IFA-messen.

En ny Note 4-mobil fra Samsung er på vej. Det tyder det i hvert fald på, hvis man nærstuderer den nyeste presseinvitation fra det koreanske firma, som blandt andre de amerikanske medier har modtaget.

Med teksten "Note the date" og stylus-hjulet fra de tidligere Note-enheder kan der vist ikke være meget tvivl om, at en Note 4 er på vej.

Sidste års Note 3, som var en stor succes for Samsung, blev lanceret ved netop IFA i Berlin sidste år og Note 2 igen året før. IFA er Europas største elektronikmesse, en pendant til CES i Las Vegas, og der forventes en stor række lanceringer af nye produkter.

Den 3. september bliver den vist frem, og "unpacked"-eventet vil kunne ses på Samsungs egen YouTube-kanal live.

Stor succes med Note-serien
Sidst Samsung havde en "Unpacked-event", som de kalder deres lanceringsfremvisninger, var til World Mobile Congress tilbage i februar, da Samsungs Galaxy S5 og Gear 2 sammen med Gear Fit blev lanceret.

Note 3 har været et af Samsungs bedst sælgende produkter i 2013, hvor de solgte over 10 millioner enheder alene på de første to måneder efter lanceringen af den 5,7 tommer store telefon.

Det forventes at Note 4 får en AMOLED-skærm ligesom både Tab S og Galaxy S5, og at opløsningen vil nærme sig 1440 x 2560 - altså en pixeltæthed på over 500.

Samtidig formodes det, at Note 4 får den nyeste Snapdragon 805-processor, eller deres egen Exynos-processor, alt efter om den er amerikansk eller asiatisk/europæisk.

Læs også: 

Test: Samsung-tablet er tynd, lækker og har en fantastisk skærm

Test: Samsung Galaxy Note 3 mod HTC One Max i giganternes kamp

Verdenspremiere: Samsung klar med sin første Tizen-telefon
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere