Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Note 4-mobil formentlig på vej fra Samsung

Samsung har sendt presseinvitationer ud, som klart antyder, at der vil blive præsenteret en ny Note 4 på IFA-messen.

En ny Note 4-mobil fra Samsung er på vej. Det tyder det i hvert fald på, hvis man nærstuderer den nyeste presseinvitation fra det koreanske firma, som blandt andre de amerikanske medier har modtaget.

Med teksten "Note the date" og stylus-hjulet fra de tidligere Note-enheder kan der vist ikke være meget tvivl om, at en Note 4 er på vej.

Sidste års Note 3, som var en stor succes for Samsung, blev lanceret ved netop IFA i Berlin sidste år og Note 2 igen året før. IFA er Europas største elektronikmesse, en pendant til CES i Las Vegas, og der forventes en stor række lanceringer af nye produkter.

Den 3. september bliver den vist frem, og "unpacked"-eventet vil kunne ses på Samsungs egen YouTube-kanal live.

Stor succes med Note-serien
Sidst Samsung havde en "Unpacked-event", som de kalder deres lanceringsfremvisninger, var til World Mobile Congress tilbage i februar, da Samsungs Galaxy S5 og Gear 2 sammen med Gear Fit blev lanceret.

Note 3 har været et af Samsungs bedst sælgende produkter i 2013, hvor de solgte over 10 millioner enheder alene på de første to måneder efter lanceringen af den 5,7 tommer store telefon.

Det forventes at Note 4 får en AMOLED-skærm ligesom både Tab S og Galaxy S5, og at opløsningen vil nærme sig 1440 x 2560 - altså en pixeltæthed på over 500.

Samtidig formodes det, at Note 4 får den nyeste Snapdragon 805-processor, eller deres egen Exynos-processor, alt efter om den er amerikansk eller asiatisk/europæisk.

Læs også: 

Test: Samsung-tablet er tynd, lækker og har en fantastisk skærm

Test: Samsung Galaxy Note 3 mod HTC One Max i giganternes kamp

Verdenspremiere: Samsung klar med sin første Tizen-telefon
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
En opskrift på succes: Automatisér, byg videre på den eksisterende infrastruktur – og sæt kurs mod skyen
Læs hvordan en koncern satsede på en adoptiv, clouddreven fremtid – med udgangspunkt i standardisering, fleksibiitet og den eksisterende infrastruktur.