Ny bærbar computer? Tag et kig på Lenovo Yoga 3 og Microsoft Surface Pro 3

Lenovo Yoga Pro 3 bærbar PC er ekstremt tynd, kommer med den helt nye Intel Core M processor og lades via USB. Men kan den slå Surface Pro 3? Se duellen her.

Er du er på udkig efter en tynd bærbar med touch-skærm? Så er Lenovos Yoga Pro 3 eller Microsofts Surface Pro 3 to af de bedste bud på markedet lige nu.

Microsofts Surface Pro 3 fokuserer på tablet-first med et aftageligt tastatur. 

Omvendt er Lenovo Yoga Pro 3 først og fremmest en bærbar PC. Det kinesiske firma har til gengæld fyldt en række helt nye teknologier i den slanke computer: Opladning via  et USB-stik og den nye og strømbesparende Intel Core M-processor. 

Så hvad skal du vælge, hvis du har omkring 10.000 kroner til en slank og flot bærbar?

Få inspiration til dit valg når vi gennemgår, hvad de moderne 2-i-1 bærbare kan. (vores afspiller kan drille. Så får du fejl skal du bare indlæse siden igen ved at trykke F5. Vi beklager)

Hvis "twiggy"-lignende tyndhed ikke nødvendigvis er et krav til din computer, så kan du til gengæld med fordel læse vores guide til, hvordan du vælger den rigtige computer for dig. Den kom ud i en ny version rettet mod studerende tidligere på året, men de gode råd er universielle. 

Læs også: Test: Microsofts Surface Pro 3 får topkarakter

Premium
Se billederne: Her er det tophemmelige spiondatacenter på Amager
På sydspidsen af Amager ligger Sandagergård, der huser et hemmeligt datacenter tilhørende Forsvarets Efterretningstjeneste. Datacentret, der er bygget med hjælp fra amerikanske NSA-agenter, driver et avanceret spionværktøj, der er brugt til at spionere mod danskere.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Et kig på The Nordic 2020 Databerg Report
Cloud-teknologien har i sig selv ikke en lang historie, men dét den har ændret og udviklet på den relativt korte tid, er ganske imponerende. Med den udvikling er fulgt en forståelse for, hvad der kan opnås ved at etablere et cloud miljø, og specielt inden for de sidste 5 år er det gået rigtig stærkt. Der er ikke længere tale om en simpel data storage mekanisme, men et helt unikt forretningsredskab. En undersøgelse foretaget i 2015 og 2020 af Veritas og Vanson Bourne viser dog, at adoptionen af cloud i de nordiske lande, ikke er kommet så langt, som forventet for 5 år siden. Men markedsperspektivet omkring værdierne ved cloud services er modnet og de nuværende forventninger er mere realistiske. Men hvad er perspektiverne egentlig? Det kan du blive klogere på i dette whitepaper.