Artikel top billede

Gammel spil-klassiker kommer som ny filmserie til Netflix

En af de ældst eksisterende spilserier er i færd med at blive udviklet til en "live-action" serie på streamingmediet Netflix

Man ved aldrig, om man skal glæde sig eller græde, når spilserier omdannes til film eller tv-serier.

Men Netflix er i hvert fald på vej med endnu en exclusive-serie til streamingtjenesten, og resultatet ender i enten smil eller tårer for de millioner af fans, som stadig elsker Nintendos Legend of Zelda.

Spilserien, som omhandler helten Link, der næsten altid skal redde prinsessen Zelda, er i færd med at blive udviklet til en "Live-action" serie til Netflix. Det vil sige med rigtige skuespillere.

Det skriver Wall Street Journal.

Legend of Zelda-spillene er et af de bedst sælgende og mest anerkendte spil-serier fra Nintendo, og spilserien har over 18 forskellige titler - deriblandt The Legend of Zelda, Ocarina of Time og Skyward Swords.

En børnevenlig "Game of Thrones"

Ifølge Wall Street Journal skal Zelda-serien foregå i spilverdenen Hyrule og handle om kendte figurer fra spillet.

Serien er stadig i færd med at blive udviklet i et samarbejde mellem Netflix og Nintendo US, som leder efter skribenter.

Serien skulle langt hen ad vejen ende med at minde om Game Of Thrones - bare til et mere bredt publikum. Ergo må det være slut med de utallige sexscener og litervis af teaterblod, som der bruges i Game of Thrones.

Serien har langt endnu, og hverken Netflix eller Nintendo har ville kommentere sagen over for pressen, men man kan håbe på, at det bliver en bedre serie end 80'ernes animerede Zelda-serie.

Læs også: Netflix-boss ikke i tvivl: Derfor er flow-tv'et stendødt om 15 år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere