Artikel top billede

Gammel spil-klassiker kommer som ny filmserie til Netflix

En af de ældst eksisterende spilserier er i færd med at blive udviklet til en "live-action" serie på streamingmediet Netflix

Man ved aldrig, om man skal glæde sig eller græde, når spilserier omdannes til film eller tv-serier.

Men Netflix er i hvert fald på vej med endnu en exclusive-serie til streamingtjenesten, og resultatet ender i enten smil eller tårer for de millioner af fans, som stadig elsker Nintendos Legend of Zelda.

Spilserien, som omhandler helten Link, der næsten altid skal redde prinsessen Zelda, er i færd med at blive udviklet til en "Live-action" serie til Netflix. Det vil sige med rigtige skuespillere.

Det skriver Wall Street Journal.

Legend of Zelda-spillene er et af de bedst sælgende og mest anerkendte spil-serier fra Nintendo, og spilserien har over 18 forskellige titler - deriblandt The Legend of Zelda, Ocarina of Time og Skyward Swords.

En børnevenlig "Game of Thrones"

Ifølge Wall Street Journal skal Zelda-serien foregå i spilverdenen Hyrule og handle om kendte figurer fra spillet.

Serien er stadig i færd med at blive udviklet i et samarbejde mellem Netflix og Nintendo US, som leder efter skribenter.

Serien skulle langt hen ad vejen ende med at minde om Game Of Thrones - bare til et mere bredt publikum. Ergo må det være slut med de utallige sexscener og litervis af teaterblod, som der bruges i Game of Thrones.

Serien har langt endnu, og hverken Netflix eller Nintendo har ville kommentere sagen over for pressen, men man kan håbe på, at det bliver en bedre serie end 80'ernes animerede Zelda-serie.

Læs også: Netflix-boss ikke i tvivl: Derfor er flow-tv'et stendødt om 15 år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere