Artikel top billede

Nyt Xbox-system om få dage: To nye videoer viser det nye styresystem

Der er kun få dage til, at Xbox One-konsollerne får sin Windows 10-vitaminpille. Se det nye system her.

12. november vil du kunne opgradere din Xbox One-enhed med den nye version af styresystemet, som er bygget op af den samme kerne som i Windows 10.

Det betyder, at Xbox One vil kunne køre de samme "Universal Apps", som du finder på Windows 10-enheder og omvendt: At spil udviklet til Xbox One i "Universel App"-sprog vil kunne køre på pc'er.

Opdateringen beholder meget af det gamle udseende fra Xbox One, som allerede havde lidt det samme designsprog, som fandtes i Windows 8, men det ændrer sig alligevel en smule.

I de to videoer nedenfor kan du se, hvordan systemet ændrer sig ved de ikoniske Xbox Avatars og ved OneGuide, som er Microsofts TV og Video-software i Xbox One.

Det er Microsofts Xbox-mand, Larry Hyrb, som er med til at vise videoerne frem.

Du kan også i denne video se lidt mere omkring selve systemets redesign.

Læs også: Microsoft dropper Xbox Music-navnet: Her er det nye navn på Microsofts musik- og spiltjeneste
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere