Artikel top billede

Nyt Xbox-system om få dage: To nye videoer viser det nye styresystem

Der er kun få dage til, at Xbox One-konsollerne får sin Windows 10-vitaminpille. Se det nye system her.

12. november vil du kunne opgradere din Xbox One-enhed med den nye version af styresystemet, som er bygget op af den samme kerne som i Windows 10.

Det betyder, at Xbox One vil kunne køre de samme "Universal Apps", som du finder på Windows 10-enheder og omvendt: At spil udviklet til Xbox One i "Universel App"-sprog vil kunne køre på pc'er.

Opdateringen beholder meget af det gamle udseende fra Xbox One, som allerede havde lidt det samme designsprog, som fandtes i Windows 8, men det ændrer sig alligevel en smule.

I de to videoer nedenfor kan du se, hvordan systemet ændrer sig ved de ikoniske Xbox Avatars og ved OneGuide, som er Microsofts TV og Video-software i Xbox One.

Det er Microsofts Xbox-mand, Larry Hyrb, som er med til at vise videoerne frem.

Du kan også i denne video se lidt mere omkring selve systemets redesign.

Læs også: Microsoft dropper Xbox Music-navnet: Her er det nye navn på Microsofts musik- og spiltjeneste
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du tilgangen til netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere