Artikel top billede

Peter Perregaard færdig som topchef i EMC: Forlader selskabet med omgående virkning

Brancheveteranen Peter Perregaard forlader meget pludseligt sit job som direktør i storage-firmaet EMC.

Efter to et halvt år på posten er Peter Perregaard færdig som dansk direktør hos storage-producenten EMC.

En række kilder i branchen fortæller til Computerworld, at de i denne uge er blevet orienteret om, at Peter Perregaard er blevet opsagt fra sit job i EMC, hvor han kom til i begyndelsen af 2013.

Så sent som i juli i år tog Peter Perregaard yderligere et skridt fremad i EMC's hierarki og overtog ansvaret for EMC's forretning i hele Norden og Baltikum.

En kilde med kendskab til sagen fortæller til Computerworld, at nyheden om, at Perregaard har forladt selskabet, blev annonceret af en af EMC's europæiske chefer på et internt personalemøde.

På mødet blev det antydet, at Perregaards exit hænger sammen med overtrædelse af EMC's interne procedurer.

'Seriøs virksomhed'

Ved samme lejlighed blev det samtidig understreget, at EMC er en "seriøs virksomhed", som er meget optaget af at overholde EMC's regler for forretningsetik.

Computerworld har gentagne gange forsøgt at få en kommentar fra både EMC og Peter Perregaard, men ingen af parterne har reageret på Computerworlds henvendelser.

Det fremgår imidlertid af Peter Perregaards LinkedIn-profil, at hans arbejdsforhold med EMC er ophørt. Profilen er blevet rettet i torsdagens løb, i det det torsdag morgen fremgik, at Perregaard fortsat arbejde for EMC.

Det er langt fra første gang, at Peter Perregaard meget pludseligt må forlade et direktørjob.

I 2011 sagde han farvel til direktørposten i selskabet Software Innovation efter fire år på posten.

Helt tilbage i 2003 blev han bortvist fra jobbet som direktør i den danske afdeling af Oracle på grund af rod i bogføringen. Han tabte siden en retssag mod Oracle i Østre Landsret, hvor han havde krævet million-erstatning for uretmæssig bortvisning.

Det er kun en måned siden, at EMC blev købt af Dell i den næststørste virksomhedshandel nogensinde i teknologi-branchen. Købsprisen blev angivet tilat være på cirka 440 milliarder kroner.

I modsætning til Dell er EMC noteret på børsen i New York, og ligesom mange andre børsnoterede amerikanske virksomheder styrer man efter at nå bestemte kvartalsmål for omsætning mm.

Fusionen mellem Dell og EMC forventes først at være endeligt afsluttet om et års tid.

- opdateret kl. 13.46

Læs også:

Perregaard fyret i Software Innovation

Peter Perregaard taber sag mod Oracle Danmark

Kendt it-direktør skal rydde op i Jensby-ruin

Dansk it-topnavn ny administrerende direktør i EMC
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere


Ubrydelig? Kan en smadret storage array stadig levere dine data?

En ting er at læse og høre om, hvor robuste og højt tilgængelige Hitachis storage array lagringssystemer er - men noget andet er oplevelsen af det, når du live kan se, hvordan de ødelægger deres system. Se derfor med, når vi fysisk ødelægger en storage array - og derefter tester om den stadig vil kunne levere dine data.

06. marts 2024 | Læs mere