Digitaliserings-pris efterlyser kandidater

Den ny-indstiftede Digitaliseringspris mangler kandidater fra den offentlige sektor, inden deadlinen for indstilling falder om en uge. Med omkring 25 tilmeldte er ambitionerne indfriet, men der er rigeligt plads til flere, og kvaliteten derude er høj nok, mener folkene bag prisen.

Den ny-indstiftede Digitaliseringspris efterlyser flere kandidater blandt de offentlige institutioner inden deadlinen for indstilling 17. maj.

Prisen - som blandt andre Finansministeriet, Videnskabsministeriet og virksomhederne KMD, Hewlett-Packard og SAP står bag - uddeles til offentlige institutioner fra børnehaver til skattekontorer, kommuner eller amter, som går foran med effektive og service-orienterede digitaliserings-projekter.

- Vi har egentlig nået vores oprindelige målsætning om at få 20-25 projekter med, så vi er ikke i panik, men vi synes bestemt, at der er plads til at få flere med, siger Per Østergaard Jacobsen, projektleder for Digitaliseringsprisen.

Første gang til september

Prisen uddeles første gang til september. Indtil da har de offentlige myndigheder mulighed for at indstille både sig selv og andre myndigheder.

De indstillede organisationer vil blive bedømt inden for tre hovedkategorier, som er digitalisering og borgerservice, it-infrastruktur samt god digital ledelse.

Der er tidligere blevet sendt materiale ud til de offentlige myndigheder, ligesom der er blevet afholdt fokus-seminarer om projektet. Det har fået 20-25 offentlige organisationer til at rykke frem på banen og indstille sig til prisen.

Projektleder Per Østergaard Jacobsen mener imidlertid, at lige så mange offentlige organisationer overvejer, om de nu også kan være bekendt at tilmelde sig.

- Vi oplever, at der er meget snak om det i organisationerne, som alligevel tøver med at indstille sig, fordi de er i tvivl om, hvorvidt de nu også er gode nok. På den måde tror jeg, at der er stor forskel på den offentlige og private sektor herhjemme. Men vi ser altså, at kvaliteten derude absolut er høj nok til, at de kan komme i betragtning, siger Per Østergaard Jacobsen.

Relevant link

Digitaliseringsprisen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere