Artikel top billede

Ambitiøst Google-projekt løber ind i problemer - nu må Google udskyde det

Googles planer om at overtage dit håndled med en ny version af Android Wear er udskudt til næste år. Der var ellers planer om at frigive en stor opdatering i år.

Googles næste generation af selskabets smartwatch-platform, Android Wear, vil ikke se dagens lys før næste år.

Det forklarer Google uden at give en nærmere dato end blot "2017".

Opdateringen var ellers tiltænkt at ramme Android-urene i slutningen af 2016 og erstattes af en ny preview-version af det kommende system til udviklere.

Google's Android Wear-hold forklarer forsinkelsen med, at holdet har brug for mere tid til at finpudse systemet i forhold til den feedback, som testere løbende indrapporterer.

Skuffende salg af urene og manglende opbakning kan også være forklaringen.

Hverken Huawei, LG eller Motorola lancerer nye ure i 2016. Det er ellers de tre producenter af Android Wear, der har produceret de mest anmelderroste Android-ure indtil nu.

App-butik til uret

I den kommende udgave af Android Wear kommer der en lang række nye funktioner.

Android Wear får blandt andet en ny app-butik, der fungerer uden indblanding fra en smartphone.

Tidligere fungerede Android-ure ellers udelukkende ved at spejle funktioner og beskeder fra apps på din telefon eller ved at installere apps fra telefonen.

Derudover får systemet også forbedret stemmestyring og generelt en opdateret brugerflade.

Den kommende version af Android vil fungere på samtlige ure, der udkommer i den kommende tid samt ure som Huawei Watch og LG's Watch Urbane 2nd Edition.

Apple og Samsung indtager førerposition

Både Apple og Samsung er ved at få succes med sine smartwatch-produkter.

Apple sidder ifølge IDC på 47 procent af markedet, hvor Samsung sidder på 20 procent med sine Gear-ure, der kører på Samsungs eget Tizen-system.

Resten fordeles til Garmin, Fitbit, andre fitness-selskaber og altså Android Wear-producenter. Her medregnes der kun deciderede smartwatches og ikke fitness-trackere, som ellers gør Fitbit til den absolutte wearable-konge med 24 procent af verdensmarkedet ifølge IDC.

Har du et Android ur? Hvilket, og hvad synes du om det?

Læs også: [b][b]Android Wear[/b] flopper totalt: Kan vi allerede nu erklære smartwatch-kategorien for død?[/b]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere