Artikel top billede

Ambitiøst Google-projekt løber ind i problemer - nu må Google udskyde det

Googles planer om at overtage dit håndled med en ny version af Android Wear er udskudt til næste år. Der var ellers planer om at frigive en stor opdatering i år.

Googles næste generation af selskabets smartwatch-platform, Android Wear, vil ikke se dagens lys før næste år.

Det forklarer Google uden at give en nærmere dato end blot "2017".

Opdateringen var ellers tiltænkt at ramme Android-urene i slutningen af 2016 og erstattes af en ny preview-version af det kommende system til udviklere.

Google's Android Wear-hold forklarer forsinkelsen med, at holdet har brug for mere tid til at finpudse systemet i forhold til den feedback, som testere løbende indrapporterer.

Skuffende salg af urene og manglende opbakning kan også være forklaringen.

Hverken Huawei, LG eller Motorola lancerer nye ure i 2016. Det er ellers de tre producenter af Android Wear, der har produceret de mest anmelderroste Android-ure indtil nu.

App-butik til uret

I den kommende udgave af Android Wear kommer der en lang række nye funktioner.

Android Wear får blandt andet en ny app-butik, der fungerer uden indblanding fra en smartphone.

Tidligere fungerede Android-ure ellers udelukkende ved at spejle funktioner og beskeder fra apps på din telefon eller ved at installere apps fra telefonen.

Derudover får systemet også forbedret stemmestyring og generelt en opdateret brugerflade.

Den kommende version af Android vil fungere på samtlige ure, der udkommer i den kommende tid samt ure som Huawei Watch og LG's Watch Urbane 2nd Edition.

Apple og Samsung indtager førerposition

Både Apple og Samsung er ved at få succes med sine smartwatch-produkter.

Apple sidder ifølge IDC på 47 procent af markedet, hvor Samsung sidder på 20 procent med sine Gear-ure, der kører på Samsungs eget Tizen-system.

Resten fordeles til Garmin, Fitbit, andre fitness-selskaber og altså Android Wear-producenter. Her medregnes der kun deciderede smartwatches og ikke fitness-trackere, som ellers gør Fitbit til den absolutte wearable-konge med 24 procent af verdensmarkedet ifølge IDC.

Har du et Android ur? Hvilket, og hvad synes du om det?

Læs også: [b][b]Android Wear[/b] flopper totalt: Kan vi allerede nu erklære smartwatch-kategorien for død?[/b]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere