Ambitiøst Google-projekt løber ind i problemer - nu må Google udskyde det

Googles planer om at overtage dit håndled med en ny version af Android Wear er udskudt til næste år. Der var ellers planer om at frigive en stor opdatering i år.

Googles næste generation af selskabets smartwatch-platform, Android Wear, vil ikke se dagens lys før næste år.

Det forklarer Google uden at give en nærmere dato end blot "2017".

Opdateringen var ellers tiltænkt at ramme Android-urene i slutningen af 2016 og erstattes af en ny preview-version af det kommende system til udviklere.

Google's Android Wear-hold forklarer forsinkelsen med, at holdet har brug for mere tid til at finpudse systemet i forhold til den feedback, som testere løbende indrapporterer.

Skuffende salg af urene og manglende opbakning kan også være forklaringen.

Hverken Huawei, LG eller Motorola lancerer nye ure i 2016. Det er ellers de tre producenter af Android Wear, der har produceret de mest anmelderroste Android-ure indtil nu. App-butik til uret
I den kommende udgave af Android Wear kommer der en lang række nye funktioner.

Android Wear får blandt andet en ny app-butik, der fungerer uden indblanding fra en smartphone.

Tidligere fungerede Android-ure ellers udelukkende ved at spejle funktioner og beskeder fra apps på din telefon eller ved at installere apps fra telefonen.

Derudover får systemet også forbedret stemmestyring og generelt en opdateret brugerflade.

Den kommende version af Android vil fungere på samtlige ure, der udkommer i den kommende tid samt ure som Huawei Watch og LG's Watch Urbane 2nd Edition.

Apple og Samsung indtager førerposition
Både Apple og Samsung er ved at få succes med sine smartwatch-produkter.

Apple sidder ifølge IDC på 47 procent af markedet, hvor Samsung sidder på 20 procent med sine Gear-ure, der kører på Samsungs eget Tizen-system.

Resten fordeles til Garmin, Fitbit, andre fitness-selskaber og altså Android Wear-producenter. Her medregnes der kun deciderede smartwatches og ikke fitness-trackere, som ellers gør Fitbit til den absolutte wearable-konge med 24 procent af verdensmarkedet ifølge IDC.

Har du et Android ur? Hvilket, og hvad synes du om det?

Læs også: [b][b]Android Wear[/b] flopper totalt: Kan vi allerede nu erklære smartwatch-kategorien for død?[/b]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Finanstilsynet kritiserer Nets og udsteder tre påbud: Selskabet lever ikke op til sine forpligtelser i betalingsloven
Nets får tildelt tre påbud af Finanstilsynet, der kritiserer selskabet i stærke vendinger for ikke at leve op til sine forpligtelser i betalingsloven.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan opbevarer du effektivt og sikkert dine data – også med hybrid cloud
Cloud er her der og alle vegne. Men mange organisationer foretrækker en mere blandet tilgang, hvor dele af virksomhedens workload og it-miljøer sendes i clouden, mens andre dele placeres i andre og ofte lokale datacentre. Det stiller ofte mange forskelligartede krav til behovet for lokal storage. Men med IBM FlashSystem kan du konsolidere dit storage-behov og reducere kompleksiteten. Samtidig er FlashSystem all-flash og hybrid-løsninger bygget på et standardiseret sæt af værktøjer og APIs, som giver dig adgang til enterprise-løsninger uanset størrelsen på din organisation. I dette whitepaper fra Atea og IBM kan du læse om IBMs storeløsninger og de yderligere fordele som du kan opnå med dem.