Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Snapdragon 835: Så vilde bliver Android-telefonerne i 2017

Chip-producenten Qualcomm har løftet sløret en anelse for de kommende Snapdragon 835-processorer og lover bedre ydeevne eller markant bedre batterilevetid.

Til februar begynder den næste omgang af lanceringer af Android-toptelefoner, og som tidligere bliver det med de nyeste processorer fra Qualcomm. 

Denne gang hedder den 835, og Qualcomm har givet et lille hint til, hvad de nye chipset kan udrette. 

Det skriver Anandtech.

Uden at berette om, hvor hurtig Snapdragon 835 egentlig er, lover Qualcomm, at den nye processor enten vil være 27 procent hurtigere end den eksisterende Snapdragon 821-processor, eller have op til 40 procent længere driftstid på en enkelt opladning. 

Særligt det sidste er interessant. Det er sjældent, at der sker store teknologiske spring inden for batteriteknologi, så skal vi have bedre batterilevetid på vores smartphones, handler det om optimeringer i systemet. 

Processoren vil desuden understøtte Quick Charge 4.0, der på papiret skulle oplade din telefon med 5 timers oppetid efter fem minutters opladning.  

10 nm arkitektur
Den nye 835 bygger på Samsungs 10nm-arkitektur, der betyder, at det er muligt at presse op til dobbelt så mange transistorer ned på det samme fysiske størrelse som tidligere. 

Resultatet er den forbedrede ydeevne og mindre strømforbrug samt, at selve processoren fylder mindre. Det betyder, at den optager mindre plads i de kommende smartphones, så der måske (vi krydser fingre) kan være plads til et større batteri. 

Det forventes, at de kommende flagskibstelefoner i 2017 vil blive udstyret med den nye 835-processor. De første lanceringer burde se dagens lys i februar/marts måned, hvor LG, HTC og Samsung plejer at gå på scenen i forbindelse med Mobile World Congress-messen. 

Der går dog rygter om, at Samsung venter med en lancering af sin formodentlige S8'er til april. 

Læs også: Efter den eksplosive Note 7: Samsungs næste smartphone får virtuel assistent fra skaberne af Siri
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere